Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>BÖLGE
21 Ocak 2021 Perşembe - 15:56

Doğu’da soğuk gündemi

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışının durmasıyla birlikte soğuk hava ve ayaz etkili oldu. Erzurum’da eksi 28, Kars’ta eksi 29 dereceyle yılın en soğuk gecesi yaşandı.

Doğu’da soğuk gündemi

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışının durmasıyla birlikte soğuk hava ve ayaz etkili oldu. Erzurum’da eksi 28, Kars’ta eksi 29 dereceyle yılın en soğuk gecesi yaşandı. Yağışla birlikte bölgedeki gölet ve barajlardaki su seviyesi normale dönerken, Palandöken kayak merkezinde kar kalınlığı 107 santimetreye ulaştı.

İMDATLARINA BAŞKAN SAYAN YETİŞTİ

Van’dan Trabzon’a gitmek için yola çıkan ve yolda tipiye yakalanan vatandaşların imdadına Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yetişti.

Gece 02.30 saatlerinde Van’dan Trabzon’a giderken Ağrı’nın Tutak ilçesi yakınlarında tipiye yakalanan vatandaşlar, durumdan kurtulmak için Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı aradılar. Gecenin geç saati olmasına karşın telefonuna cevap vererek vatandaşların ‘İmdat Çığlığı’na kulak veren Başkan Sayan, İlçe Kaymakamını uyandırarak vatandaşların durumunu anlatarak yardım ekiplerinin bölgeye gitmesini istedi. Karayolunda benzinleri bitmek üzere olan vatandaşların acil kurtarılmasını isteyen Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan, bölgeye yakın olan güvenlik korucuları ve karayolları ekiplerini gönderdi. Sabah saatlerine kadar kurtarma operasyonunu bizzat yöneten Kaymakam Karaaslan, vatandaşların yemek ve içecek ihtiyacının karşılanması talimatını verdi. Gece saatlerinde başlatılan çalışmalar sabah karşı vatandaşların kurtarılması ile son buldu.

KARLIOVA’DA KAR YERİNİ SOĞUK HAVAYA BIRAKTI, EKSİ 21’İ GÖRDÜ

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı, yerini önce tipiye daha sonra ise dondurucu havaya bıraktı. İlçede vatandaşlar cep telefonlarından açtıklarını hava durumundan eksi 21’i gördüklerini aktardı.

Ülkenin birçok ilinde olduğu gibi Bingöl’de de kar yağışı yerini soğuk havalara bıraktı. Yılın 6 ayını kar altında geçiren Karlıova ilçesinde hava sıcaklığı eksi 21’e ulaşırken, çatılarda buz sarkıtları oluştu, araçlar çalışmadı, çeşmeler dondu ve vatandaşlar yürümekte zorlandı.

Dondurucu soğukla birlikte sabahın erken saatlerinde iş yerini açan esnaflar buz sarkıtlarını kürek yardımıyla kırarken, sürücüler ise hem arabasını çalıştırmak için uğraştı hem de aracın camlarındaki buzları çözmek için. Kar yağışı ve tipinin etkisiyle ilçe merkezinde kapanan ana cadde ve sokaklarda çalışma yapan belediye ekipleri ise karları toplayıp ilçe dışına taşımaya başladı.

Soğuk havada zorlandıklarını aktaran ilçe sakinlerinden Murat Çelik, “Bir haftadır aşırı kar yağışı oldu. Kar yağışı yerini tipi ve soğuğa bıraktı, eksi 21, 22 derecedeyiz şu an. Çok aşırı soğuk. Ulaşımlarımız belediye tarafından açılıyor onlar olmazsa çok zor. Gece eksi 25’e kadar çıkıyor, gündüz 15-19 derece. Çok soğuk çok zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun” dedi.

İlçede kuru soğukların başladığını ve hayatı olumsuz etkilediğini söyleyen Ahmet Kanat ise “Bir haftadır yoğun kar yağışı nedeniyle bir metreyi bulan bir yağış oldu. Şuan kuru soğuklar başladı. Olumsuz hava, hayatı bayağı zorlaştırdı. Şu an kar yağışı durdu ama soğuklar eksi 23’ü buldu. Donuyoruz” diye konuştu.

BİTLİS KARA GÖMÜLDÜ 214 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Bitlis’te bir haftadır aralıklarla devam eden kar yağışı kent merkezinde 2, yüksek kesimlerde ise 3 metreyi aştı. Araçlar, evler, duraklar ve tabelalar kardan kaybolurken, 214 köy yoluna da ulaşım sağlanamıyor.

Bitlis’te geçen hafta çarşamba günü başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı, kent merkezinde 2 metreye ulaşırken, yüksek kesimlerde ise 3 metreyi aştı. Etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte belediyeye ait iş makineleri de yollarda genişletme çalışmalarına başladı.

İl özel idaresi, karayolları ve Bitlis Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kent merkezindeki kar ise kamyonlarla şehir dışına taşınıyor.

Çığ tehlikesine karşı uyarılarda bulunan meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşün yaşandığını bildirdi.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şubesi tarafından yapılan açıklamada, 214 köy yolunun yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu, karla mücadele ekiplerinin 7/24 mesailerine devam ettiğini bildirdi. 9 ayrı şantiyede 75 personel ve 52 iş makinesi ile kapalı olan köy yollarının en kısa sürede yeniden ulaşıma açılacağı ifade edildi.

DOĞU’DA KAR VE TİPİDEN KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR

Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için karla mücadele ekipleri yoğun mesai yapıyor. Kar ve tipiden dolayı kapanan yollar birer birer açılıyor.

Bölgede birkaç gün aralıklı yağan karın ardından kapanan yollarının yeniden ulaşıma açılması için karayolları, il özel idaresi ve belediye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Kar kaplanları zaman zaman kar kalınlığının 2,5 metreyi aştığı güzergâhlarda karla mücadeleyi sürdürüyor.

Çok sayıda iş makinesiyle kilometrelerce kapalı yolun açılmasını sağlayan ekipler, hem il merkezlerinde hem de kırsalda ulaşımda aksaklık yaşanmaması için çaba gösteriyor.

Erzincan’da kar yağışı sonrası çok sayıda köy yolu ulaşıma açılırken kalan 17 yolun da bugün açılarak tamamlanması planlanıyor.

ELAZIĞ'DA 251 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI, 190'I İÇİN ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 441 köy yolundan 251'i açılırken, 190'ı için çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Meteorolojinin uyardığı kar yağışı bir çok ilde olduğu gibi dün Elazığ genelinde de etkili oldu. Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte kent genelinde 441 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının açılması için valili koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bağlı "Karla Mücadele" ekipleri çalışma yapmaya başladı. İlk 24 saatlik çalışmada 251 köy yolu ulaşıma açıldı. Halen merkeze bağlı 25, ilçelerden , Arıcak'ta 6, Baskil'de 19, Maden'de 8, Karakoçan'da 40, Keban'da 3, Kovancılar'da 50, Palu'da 23 ve Sivrice'de 16 olmak üzere toplam 190 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi. Kapalı bulunan köy yollarının açılması için ekiplerin 24 saat aralıksız çalışmayı sürdürdüğü kaydedildi.

HAKKARİ KAR DAĞLARINDAN TEMİZLENİYOR

Hakkari çarşı merkezindeki kar yığınları belediye ekibi tarafından kent dışına taşınmaya başlandı.

Kar yağışı nedeniyle kapanan onlarca köy ve mezra yolunun ulaşıma açılması için il özel idaresi karla mücadele ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Hakkari kent merkezinde ise kar kalınlığının 1 metreyi geçmesi üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Sabah saatlerinden itibaren çarşı merkezindeki kar yığınlarını üst üste toplayan belediye ekipleri, kamyonlarla şehir dışına çıkarmayı sürdürüyor. Kent merkezinin kar dağlarından temizlenmesi için belediye ekipleri dondurucu havaya rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

HAKKARİ’DE 213 YERLEŞİM YERİNİN YOLU KAPANDI

Hakkari’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 213 yerleşim yeri yolunun yeniden açılması için çalışmalar sürüyor.

İl merkezinde 10 köy ve 29 mezra, Çukurca’da 4 köy ve 7 mezra, Derecikte 1 köy ve 7 mezra, Şemdinli’de 16 köy ve 63 mezra ile Yüksekova ilçesinde ise 26 köy ve 51 mezra yolu ulaşıma kapandı. Kapanan yolların açılması için il özel idaresi karla mücadele ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

KARS’TA SOĞUK HAVA ETKİLİ OLUYOR

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta termometreler gece eksi 22 dereceyi gösterdi. Sabah saatlerinde ise hava sıcaklığı sıfırın altında 19 derece olarak ölçüldü.

Kar yağışının ardından buzlanma ve don olaylarının görüldüğü Doğu Anadolu Bölgesi’nde soğuk hava etkisini artırdı. Kentte gece hava sıcaklığı en düşük eksi 22 derece ile Kars'ta ölçüldü.

Soğuk havanın etkili olduğu Kars’ta işyerlerinin camları buz tuttu. Vatandaşlar ise sabah saatlerinde araçlarını çalıştırmakta zorlandı.

Soğuk havanın kentte etkili olacağı bildirilirken, yetkililer sürücüleri gizli buzlanmaya karşı uyardı.

SARIKAMIŞ’TA EKSİ 30 DERECEDE HAVAYA SERPİLEN KAYNAR SU DONDU

Hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceye düştüğü Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, hava serpilen kaynar suyun donması güzel görüntüler oluşturdu.Sarıkamış’ta günlerdir etkisini sürdüren soğuk hava gece yarısı eksi 30 dereceye düştü. Hayat adeta buz kesti, caddeler tamamen boşaldı. Aşırı soğuktan dolayı ağaçlarda buz sarkıtları oluştu.

HAVAYA ATILAN SU ANINDA DONDU

Belgesellerde gördüğü görüntülerini denemek için sıcak suyu havaya serptiğini belirten Alper Yıldırım, “Şu anda bulunduğumuz bölgede hava sıcaklığı eksi 30 derece. Muazzam bir soğuk var. Sibirya soğuklarını aratmıyor. Bu soğukta denemek istedi ve yaptık. Gördük ki havaya attığımız su buz taneciği olarak yere düşüyor." dedi.

Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Eksi 30 Derecede Görev Başındaki Polisleri Ziyaret Etti

Hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceye düştüğü Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, sokağa çıkma kısıtlamasında görevli polis memurlarını ziyaret etti. Sibirya soğuklarını aratmayan Sarıkamış’ta görev başındaki polislerin maskeleri soğuktan buz tutmuştu.

Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, ilçenin giriş ve çıkışlarında soğuk hava demeden görevini yürüten Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine teşekkür etti. Aşırı soğuktan dolayı ağaçlarda buz sarkıtları güzel görüntüler oluşturdu.

GÖLE’DE DONDURUCU SOĞUKLAR NEDENİYLE ARAÇLAR ÇALIŞMADI

Ardahan’ın Göle ilçesinde kar yağışının ardından etkisini artıran soğuk hava nedeniyle buz sarkıtları oluşurken, çok sayıda araç ise dondurucu soğuktan dolayı çalışmadı.

Ardahan'ın Göle ilçesinde soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Havaların soğumasının ardından Göle’de bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Ev, iş yeri ve arabaların camları buz tuttu. Binaların çatılarında buz sarkıtlarının oluştuğu ilçede vatandaşlar başka araçların aküsünden takviye yaparak araçlarını çalıştırmaya çalıştı.

Ufuk Işık, tipik bir zemheri havasının yaşandığını söyleyerek, “Ardahan'da kar yağışının ardından beklenen soğukları yaşıyoruz. Araçlar dondurucu soğuklar nedeniyle çalışmadı. Biz de takviye yaparak araçlarımızı çalıştırabiliyoruz” dedi.

Ardahan'ın Göle ilçesinde dün gece termometreler sıfırın altında 27 dereceye kadar düştü. Termometreler sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 17, Damal’da 24, Çıldır’da 23, Hanak’ta 24, Posof’ta 15 dereceyi gösterdi.

IĞDIR’DA KAR VE TİPİ 52 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATTI

Iğdır'ın yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı ve tipi nedeniyle 52 köy yolu ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, kar yağışı ve tipi nedeniyle Iğdır'da 52 köy yolu ulaşıma kapandı. Iğdır İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kentin yüksek kesimlerinde yoğun tipi ve fırtınadan dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Tuzluca'nın yüksek kesimlerinde bulunan Canderviş mevkiinde kapanan yolu açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

GÜNPINAR ŞELALESİ DONDU

Malatya'nın Darende ilçesindeki bulunan Günpınar Şelalesi, bugünlerde dondurucu soğuklar nedeniyle buz tuttu. Yaklaşık 40 metreden dökülen şelalenin bir bölümünün donması ise ortaya kartpostallık görüntü çıkardı.

Darende ilçesine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin 243’cüncü Tabiat Parkı olan Günpınar Şelalesi, hava sıcaklığının geceleri eksi 15’e kadar düşmesi ile dondu. 40 metre yukarıdan akan suların bir bölümünün donması ile ortaya da adeta kartpostallık görüntü çıkardı. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği şelalenin donmuş halini çekmek içinde birçok fotoğraf ve doğaseverler de Günpınar’a geliyor.

MUŞ’TA 95 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Muş’ta etkili olan kar yağışı, fırtına ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan 192 köy yolunun 95’i yeniden ulaşıma açıldı.

Muş’ta kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kar nedeniyle ulaşıma kapanan yollarda çalışma yürüten il özel idaresi ekipleri, kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açıyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, bugün itibari ile kapalı köy yollarının merkezde 11, Varto’da 35, Bulanık’ta 17, Malazgirt’te 17, Korkut’ta 14 ve Hasköy ilçesinde 3 olmak üzere toplam 97 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu ifade etti. Yentür, çalışmaların devam ettiğini ve dünden bugüne açılan köy yolu sayısının ise 95’e ulaştığını bildirdi.

Köylerinin bir haftadan bu yana kar yağışı altında olduğunu ifade eden Bilek Köyü Muhtarı Şabettin Özmen, “Sağ olsun il özel idaresi ekipleri gelip yolumuzu açtılar. Köyümüz 180 haneden oluşup, bin 200 nüfusu bulunmaktadır. Yüksek kesimde bulunduğumuz için yolumuz sürekli kapanıyor. Haftada 2 defa yolumuz açılıyor. Eskiden yollarımız bu kadar erken açılmazdı. Hastalarımızı kızakla götürüyorduk. Şimdi o sıkıntılar çok şükür yok” dedi.

MUŞ’TA TEK KATLI EVLER VE ARAÇLAR KARA GÖMÜLDÜ

Muş’ta özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağ köylerindeki tek katlı evler kara gömüldü.Merkeze 40 kilometre uzaklıktaki bin 900 rakımda bulunan Savaçlılar köyüne bağlı Özdemirler mezrasında kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Savaşçılar köyü ve Özdemirler mezrasındaki tek katlı evler kara gömülürken, kardan açık kalan tek kısımlar ise pencereler oldu. Vatandaşlar, köy içerisinde iş makinelerinin giremediği sokaklarda da kendi imkanlarıyla açtıkları patika yolu kullanıyor.

KÖYDE KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler oluştururken, bazı evlerin damlarında buz sarkıtları oluştu. Köy sakinlerinden Sadullah Özdemir, yılın yaklaşık 6 ayını kar altında geçirdiklerini ve ekiplerin yolları her zaman açık tutmaya çalıştığını söyledi. Doğuda kar çilesinin bitmediğini ifade eden Özdemir, “Köylerimizde evler tek katlı. Evler ve ağıllar kara gömüldü. Bir haftadan beri yoğun bir kar yağışı var. Kar kalınlığı 2 metreye ulaştı. Allah yardımcımız olsun. Köyde hayat böyle, zor şartlar altında geçiniyoruz. Karı seviyoruz ama fazla olduğu zaman pek sevmiyoruz” dedi.

KENT MERKEZİNDEKİ ARAÇLAR KARDA KAYBOLDU

Öte yandan, kent merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlarını bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan vatandaşlar uzun uğraş verdi. Aracını kardan temizlemeye çalışan vatandaşlardan Nurseli Ayçiçek, “Yaklaşık bir metre kar yağdığı için 2 saattir arabayı çıkarmaya çalışıyorum. Baya zorlandım” dedi.

TUNCELİ’DE “KARLA MÜCADELE” EKİPLERİ KAPALI KÖY YOLLARI İÇİN 24 SAAT ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının büyük bölümü ulaşıma açılırken, kapalı bulunan 26 köy yolunu ulaşıma açmak için ekiplerin geceli gündüzlü çalışma yürüttüğü bildirildi.

Tunceli’de geçtiğimiz hafta sonundan itibaren 4-5 gün etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 150’ye yakın köy yolu ulaşıma kapandı. Valilik koordinesinde Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı çok sayıda ekip ve iş makinesiyle yapılan çalışmalar sonucu yolların büyük bölümü yeniden ulaşıma açıldı.

İl genelinde halen ulaşıma kapalı bulunan 26 köy yolunu açmak için ekiplerin geceli gündüzlü çalışma yürüttüğü aktarıldı.

AMBULANS MAHSUR KALDIĞI YERDEN KURTARILDI

Van’ın Bahçesaray ilçesinde hasta almaya giderken yolda mahsura kalan paletli ambulans, iş makinesi tarafından kurtarıldı.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde 1 haftadan buya etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, çok sayıda yerleşim yerinin de yolunun kapanmasına neden oldu. Bahçesaray merkeze yaklaşık 32 kilometre mesafede bulunan Altıntaş Mahallesi'nde hasta almaya giden Snowtrack paletli ambulans, havanın tipi ve fırtınadan dolayı görüş mesafesinin sıfırın altına düşmesiyle yoldan çıkarak karda askıda kaldı. Askıda kalan paletli ambulans kendi imkanları ile çıkamaya çalıştı. Ambulansın askıda kaldığı yerin uçurum olmasından dolayı durumu riske atmamak için bölgeye iş makinesi talep edildi. Kısa sürede bölgeye giden iş makinesi, karda askıda kalan ambulansı vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı.

 
HDP önünde ‘zafer işareti’ gerginliği
 
Öğrencilerden şühedaya vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP önünde ‘zafer işareti’ gerginliği
HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu’nun, çocuklarının terör örgütü ...
Dondurucu soğukta evlatlarının yolunu bekliyorlar
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Turizm İlçesi Palandöken’de Karlı Gündem
Palandöken Belediyesi ekipleri, karın olumsuz etkilerine karşı sahada ...
 
‘Şehit ve Gazi Aileleri Yalnız Değildir’
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen “Covid-19 sürecinde Şehit ve ...
Sıra Erzurum’da
Osmangazi Belediyesi, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin ...
Tanrıver DAİB 2021 vizyonunu paylaştı
Tanrıver, Azerbaycan-Karabağ koridorunun açılması ile bölge ihracatında ...
 
Yakutiye’de kar mesaisi
İki günden beri aralıksız yağan kar yağışıyla birlikte harekete geçen ...
Tekman Belediyesi seferber oldu
Tekman ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. ...
Orhan: “Ekiplerimiz 7/24 çalışıyor”
Erzurum’da birkaç gündür etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte Aziziye ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva