Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
ASKON'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
ASKON'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Jandarma Bölgesi 2025 trafik verileri açıklandı
Jandarma Bölgesi 2025 trafik verileri açıklandı
Erzincan-Sivas ve Gümüşhane yolunda kar çilesi
Erzincan-Sivas ve Gümüşhane yolunda kar çilesi
PFDK'dan 489 kişiye hak mahrumiyeti cezası
PFDK'dan 489 kişiye hak mahrumiyeti cezası
Türklerin Balkanlara geçişindeki ilk mezarlık keşfedildi
Türklerin Balkanlara geçişindeki ilk mezarlık keşfedildi
HABERLER>EKONOMİ
9 Ocak 2026 Cuma - 12:49

Büyükşehir ve Askon'dan Türkiye Yüzyılı istişaresi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir ve Askon dan Türkiye Yüzyılı istişaresi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.
'Ülkemiz ve milletimiz yararına hizmet vermeye çalışmaktayız.'
ASKON Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan, ASKON Erzurum Şubesi'nin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Turan, "ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi adına haklı zenginlikler üreten, üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran etkin bir kuruluştur. ASKON çatısı altında kıymetli yönetim kurulumuz ile birlikte ASKON Erzurum Şubesi olarak Türkiye Yüzyıl'ının inşası için koşturuyoruz. Gündemimizde sadece hizmet, eser ve icraat var. Ülkemiz ve milletimiz yararına hizmet vermeye çalışmaktayız. ASKON Erzurum ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi,"Türkiye Yüzyılı ile hep birlikte dünyanın en güçlü ve müreffeh ülkeleri arasındaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Bizler Erzurum'u tüm sektörlerde öne çıkan güçlü yönleriyle, imajı yüksek bir şehir olarak yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; "Bugüne kadar Birlik ve beraberlik içerisinde Erzurum'umuzun ‘Marka Şehir’ olması için çalışmalarımızı sürdürdük ve bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Bu anlayışla, Cumhuriyet tarihinin en köklü demokrasi ve kalkınma atılımlarını hayata geçirmekte kalmadık, Allahın izniyle Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha önemli projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu vesile ile Kıymetli Başkanımıza, kıymetli yönetimine ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum'' dedi.
ASKON’un yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bu çerçevede takip edilen konuların iş dünyası için çok önemli güncel meseleler olduğunu, bu anlamda da sonuç odaklı çalışmalarından dolayı başarı dileklerini ileten Başkan Mehmet Sekmen, ''Şehrimizin sevilen, güvenilen, ufuklu, yatırımcı şehrine sevdalı iş adamlarımıza her zamanki gibi dua ediyor, Erzurum'a olan desteklerinden ve bizim kaygımızdan olan sahip çıkma anlayışına teşekkür ediyorum. ASKON Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan kardeşime ve değerli yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Görev sorumluluğumuzun farkında olarak vatandaşlarımızın da desteği ile müreffeh bir Erzurum, ‘Marka Şehir Erzurum’ haline getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İş birliği ve dayanışmalarından ötürü Anadolu Aslanları Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan kardeşime, kıymetli yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Turan, misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ederek, ziyaret anısına ‘ ASKON’ tabak hediye etti.

 
Uzundere Yayla'da yangın
 
Hacımüftüoğlu Üniversite basın yaklaşımını paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Havalimanı 2025 performansı açıklandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - DHMİ Erzurum Havalimanı 2025 yılı verilerini paylaştı.
ASKON'dan Vali Çiftiçi'ye istişare ziyareti
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz ...
Erzurum 2025 faal vergi mükellefi verileri açıklandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da 2024 yılına göre Gelir, ...
 
Yılmaz'dan en düşük emekli aylığına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli aylığının artırılmasına ...
Turan Erzurum ticaret kültürünü paylaştı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz ...
KUDAKA'dan kırsalda süt üretimine destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen SOGEP ...
 
KUDAKA’dan 4 projeye destek
2025 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında 21 Aralık 2025 tarihine ...
Yılmaz: Dezenflasyon süreci güçleniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonla mücadeleye yönelik ...
Şimşek'ten TÜFE açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2025 yılsonu enflasyonu bir önceki ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Vicdanın Aynasında Üç Gerçek: Darfur, İrade ve Adalet
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Erzurum'un Kredi Hikâyesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
DADAŞ GAZETESİ
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva