Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Öğretmene şiddete hayır!
Öğretmene şiddete hayır!
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
HABERLER>GUNDEM
30 Haziran 2019 Pazar - 13:51

Büyükşehir'den Oltu açıklaması

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu ilçesinde gerçekleştirilen ve muhtarların iştirak ettiği toplantıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan konulara ilişkin bir açıklama yaptı. 

Büyükşehir den Oltu açıklaması

Başkan Sekmen, açıklamasında kendilerine gerçek dışı ithamlarda bulunulduğunu ifade ederek “Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla ilgili ilçe ve kırsal bölgelerde istişare toplantıları yaparak, durum değerlendirmesi ve yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişini esas alan buluşmalar gerçekleştirmekteyiz. Oltu ilçemizde geçtiğimiz gün icra ettiğimiz ve AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Selami Altınok’un da katıldığı toplantı maalesef gerçek dışı ithamlar ve Oltu Belediyesi yetkililerinin provoke çalışmaları sonucu sosyal medyada tartışmalara neden olmuştur. Milletvekilimizi hedef alan haber ve sosyal medya paylaşımları tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.” dedi. 
Başkan Sekmen, Muhtarlarla ilgili toplantının içeriğini açıklamada şöyle anlattı: “Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda muhtarlarımızın hizmet taleplerini alıp, vatandaşlarımızın istek ve temennilerini, Erzurum Büyükşehir Belediyemizin projelerini, bizim ve ilçe belediyelerimizin hizmet sorumluluk ve alanlarını ifade etmekteyiz. Oltu’daki istişare toplantısında Oltu Belediyemizin yetkilisi, kendisine düşen hizmetleri yapamayacağını, hizmetleri Büyükşehir Belediyemizin yapması gerektiğini söylemesi üzerine Sayın Vekilimiz, söz konusu yetkiliye hizmet alanlarının Meclis tarafından ayrıştırıldığını, ilçe belediyesinin kendi hizmet görev ve sorumluluklarının bulunduğunu, Milletvekillerinin kendi görevlerini, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi görevlerini, İlçe Belediyelerinin de kendi görevlerini tek tek hatırlattı. Bu ifadelerin öncesi ve sonrası kırpılarak konu sosyal medyada çarpıtılıp gerçek dışı ithamlarla kamuoyuna yansıtıldı.” 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, açıklamasında TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un Türkiye'nin yetiştirdiği ender bürokrat ve seçkin bir Devlet Adamı olduğunu kaydederek “AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok, Kaymakamlık, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Vali, Emniyet Müdürü, İçişleri Bakanı, Müsteşar, Emniyet Genel Müdürü gibi üstün görevleri başarıyla ifa etmiş ve şimdide aziz milletimize Gazi Meclisimizde Milletvekili olarak başarıyla hizmet etmektedir. Sayın Vekilimizin şahsına yönelik yapılan olumsuz haber ve açıklamaları şiddetle kınıyorum. Sayın Altınok kadim şehir Erzurum’un seçkin bir değeridir. Sayın Vekilimiz de bizler de vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. 26 bin kilometrekarelik alanda Oltu’dan Şenkaya’ya, Karayazı’dan Tortum’a, Olur’dan Pasinler’e varıncaya kadar kent merkezi ve ilçelerimizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak bizlerin boynunun borcudur. Kaybettiğimiz ilçelerimizde seçim sonucunun hesabını vatandaşımızdan sormaya hakkımız yoktur ve asla olamaz. Biz Erzurum’da Birlikte Bütünüz. Bizim tek bir sevdamız vardır o da Erzurum’dur.” şeklinde konuştu. 

 
900 derecede kızdırılan demiri yalayıp ardından türkü söyledi
 
Tesadüfen başladı, antrenörsüz şampiyon oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
900 derecede kızdırılan demiri yalayıp ardından türkü söyledi
Yıllar önce arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine erime aşamasına gelen ...
Doğu'ya sağanak yağış uyarısı
Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde sağanak yağış bekleniyor. 
 ‘Koruyucu Ailede Adaptasyon Sürecinin Geliştirilmesi'
‘Koruyucu Ailede Adaptasyon Sürecinin Geliştirilmesi Projesi’ sertifika töreni
 
‘Kudüs, Filistin devletinin başkentidir’
ABD’nin Bahreyn’de düzenlediği “Filistin” konulu ekonomi çalıştayı protesto edildi.
Oltu'da şiddetli sağanak
Sürücüler zor anlar yaşadı
“Türk ordusu; dünya ordularının mimarı”
Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Savaş Eğilmez Türk ...
 
Vali Memiş açıklama yaptı
Memiş, “Çobanlığın resmi kayıtlarda da ismi bu şekilde geçiyor. Bu terimi ...
Erzurum'da yıldırım isabet eden minare hasar gördü
Erzurum'un Olur ilçesinde bir caminin yıldırım isabet eden minaresi ve ses sistemi hasar gördü.
Meteorolojiden Doğu'ya uyarı
Sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva