Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
HABERLER>GUNDEM
27 Ocak 2012 Cuma - 09:32

Bu Haberi Okumadan Yola Çıkmayın

Türkiye'yi etkisi altına alan kar ve tipi karayollarındaki durumu da olumsuz etkiliyor.

Bu Haberi Okumadan Yola Çıkmayın

Ulaş-Gürün,  Yıldızeli-Sivas ayrımı- Şarkışla, Bozkır-Hadim ve Taşkent-Sarıveliler yolları kar ve tipi nedeniyle  ulaşıma kapandı. 
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bülteninde, karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle, ulaşımın kontrollü sağlandığı bildirildi. 
Buna göre, Trabzon-Rize yolunun Sürmene Şehir geçişi ile Of-İyidere arasında orta refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle şerit daralması yapılacağından 31  Ocak  2012 tarihine kadar, 07: 00-15: 00 saatleri arasında  ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. 
Konya-Seydişehir yolunun 42-58'inci  kilometreleriarasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. 
Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15'inci  kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü mevkiindepatlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14: 00-16: 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi  Kazan bağlantı kavşağında köprü ve aydınlatma çalışmaları nedeniyle 30  Ocak  2012 tarihine kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak  ulaşımdiğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. 
TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 
Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkii, Boğayokuşu mevkii ve Karaltı mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13: 00-15: 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
Borçka-Artvin yolunun 44-61'inci kilometreleri arasında bulunan tünellerdeki bordür boyama çalışmaları nedeniyle 08: 00-17: 30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak. 
Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14'üncü kilometreleri arasında 
(Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13: 00-15: 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19'uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13: 00-15: 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor. Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36'ncı kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimi yol yapım çalışmaları nedeniyle kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılıyor. Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 2-13'üncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08: 00-12: 00 ve 13: 00-18: 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor. 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87'inci kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08: 00-19: 00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor. 
Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52'inci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12: 00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor. 

 
Cinayetin sebebi: köpek kavgası
 
Sokak köpekleri parçaladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Daha aşılacak çok yol var
Erzurum'da karaciğer hastası 14 yaşındaki bir kız, köy yolu kar ve tipi ...
Kar heykeli yarışması başladı
7. ULUSAL ERZURUM KAR HEYKELİ YARIŞMASI BAŞLADI
Erzurum'un Yerel Gazeteleri 'Evlendi'
Basın İlan Kurumu'nun yerel medyanın nitelik ve etkinliğinin artırılması ...
 
Davanın açılmasını uygun bulmuyorum
Reislerin reisi Erzurumlu Nevzat Kösoğlu, Davanın açılmasını uygun bulmuyorum
Erzurum emniyeti İranlıları ağırladı
Erzurum'da otobüsleri arızalanan 40 kişilik İran uyruklu turist kafilesi ...
MUHAMMED HALİS EMEK HOCA ANILACAK
ERZURUM ULEMASINDAN MUHAMMED HALİS EMEK HOCA ANILACAK
 
Erzurumlu Sinem Hadise'ye güzellik notu
4 yaşındayken sığındıkları deprem çadırında çıkan yangın sonucu yüzü ve ...
Kültür hizmeti için kapılarını açtı
Unesco Ödüllü Hemşin Pastanesinde 'Hoşgörü' Servisi Başladı
AR DAMARI ÇATLAMIŞ!
Başkan Bulutlar," Fransa'nın Ar Damarı Çatlamış"
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva