Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Çanakkale’de Erzurum’un 122 şehidi var
Çanakkale’de Erzurum’un 122 şehidi var
ETSO’da, ‘Gıda Güvenliği’ gündemi
ETSO’da, ‘Gıda Güvenliği’ gündemi
Konut fiyat endeksi açıklandı
Konut fiyat endeksi açıklandı
Kurtulmuş’tan Aile hassasiyeti vurgusu
Kurtulmuş’tan Aile hassasiyeti vurgusu
Bakan Tekin’den bir ilk
Bakan Tekin’den bir ilk
HABERLER>GUNDEM
30 Haziran 2012 Cumartesi - 08:31

Başbakan Dünya'ya seslendi

Erzurum’da Ak Parti Kongresinde milli birlik ve beraberlik mesajları veren Başbakan Erdoğan, Tüm Dünyaya Erzurum’dan seslendi.

Başbakan Dünya ya seslendi

Erzurum’da Ak Parti Kongresinde milli birlik ve beraberlik mesajları veren Başbakan Erdoğan, Tüm Dünyaya Erzurum’dan seslendi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Biz bir olduk, birlik olduk ve Türkiye olduk. Erzurum bizi hiç mahcup etmedi. 1915'te Erzurum işgal edildiğinde tüm İslam dünyası gözyaşı dökmüştü.
Tüm dünyaya barış mesajlarımızı Erzurum'dan haykırmak istiyorum. Bayrağı ve kutsal değerleri için yaşayan bir milletiz. Bağımsızlığımız sözkonusu olduğunda, sınırlarımız sözkonusu olduğunda tıpkı İstiklal Marşı'nda olduğu gibi kükremiş sel olur bendimizi çiğner aşarız. Bu milleti hala tanımayanlar varsa gelsinler Erzurum'a baksınlar. 12 Mart'ta bu Erzurum'un nasıl kükrediğine baksınlar.
Hiç kimse bizim sağduyumuzu ve itidalimizi sınamaya kalkmasın. Kendi halkına vahşice zulmeden her kim olursa olsun hiç tereddüt etmeden haddini bildiririz. ürkiye içindeki Baas sempatizanlarına, Esed sevdalılarına seslenmek istiyorum.
CHP Genel Başkanı'nı bilgilendirdik. "Pilotlardan bir haber var mı?" dışında soru sormadı. Toplantı sonrası çelişkili açıklamalrı yaptı. CHP Genel Başkanı'na Suriye konusunda ağzındaki baklayı çıkarın dedim. Sen Suriye'nin Baas Partisi misin, Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi misin? Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına gelmiş en büyük talihsizliktir.
Anamuhalefet lideri Türkiye'nin politikasının yanında olmalıydı. Sorumlu bir genel başkan kendi ülkesine şamar oğlanı benzetmesi yapmaz, yapamaz. Biz CHP Genel Başkanı'ndan dış politka dersi alacak değiliz. Şamar oğlanı görmek istiyorsa aynaya baksın. Haritada Şam'ın yerini gösteremeyecek olan bize dış politika dersi veremez. Biz olsak Mavi Marmara'ya izin vermezdik diyen bu değil mi? Onun tavrı İsrail'in yerinde olmak, bizim tavrımız karşısında olmak. Baas rejimi ile CHP'yi yanyana koyuyor. Büyük devletlerin çekemeyenleri olur. Sizin büyüme iddianız yoksa herkese ve her şeye göz yumar ama olduğunuz yerde de sayarsınız. Hiçbir zaman aktif politikadan yana olmadılar.
Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefindeyiz. Tüm karanlık senaryolara rağmen bu hedeflere ulaşacağız.
En son Siirt'te askerlerimizi pusuya düşürdüler. Bir gerçeği ortaya koymak için söylüyorum, terör örgütü büyük bir ihanet içinde olduğunu artık şüpheye mahal bırakmayacak şekilde bu saldırıyla bir kez daha ortaya koymuştur. Kanlı terör örgütü Kürt kardeşlerime kandan, gözyaşından başka bir şey kazandırmadı. Bunlar Türkiye'nin düşmanları için taşeronluk yapıyorlar. Biz terör örgütünün hangi çevrelere uşaklık ettiğini biliyoruz.
Terör örgütünü destekleyen devletler bilsin, o maşa gün gelecek onların ellerini yakacak. Birliğimize yönelik saldırılara hep birlikte karşılık vereceğiz. Kimse bu topraklar üzerinde bir operasyon sevdasına düşmesin. Bu sevdaya düşenler boğulurlar. Bayrağımızda Türk, Kürt, Laz bu milletin her bir ferdinin kanı var. Özgürlükleri daha ileri standartlara ulaştıracağız. Hem Türkiye, hem Erzurum'u büyütmeye devam edeceğiz.’ dedi.
 

 
Başbakan'a Dadaş armağanı
 
Başbakan'dan Erzurum'a müjde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Başbakan Erdoğan'ı ağırlıyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak üzere bugünErzurum’a geliyor.
Cengiz ve Ünsal'dan örnek girişim
Kaymakam Turgay Ünsal ile Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yine çok anlamlı ...
Tarihi zirve tamamlandı
3. İpekyolu İşadamları Zirvesine katılan Erzurum heyeti çalışmalarını tamamlayarak yurda döndü.
 
Acı haber Giresun'dan geldi
Giresun'un Bulancak ilçesindeki Özel Harekat Taburu’nda görevli Erzurumlu ...
Tebriz'le ekonomi köprüsü
Akdağ, Erzurum ve Tebriz arasında Türk Hava Yolları tarafından doğrudan ...
Tebriz Uçak seferleri başladı
İran’ın Tebriz kenti ile Erzurum arasında düzenlenecek olan uçak seferleri, ...
 
ENER'den Konukevi çağrısı
Aksu, “Hasta yakınlarının ucuz ve kaliteli bir şekilde barınacağı konukevi, ...
Çat'ta hüzünlü uğurlama
Oğlu ve arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Kenan Çimen (42) ve oğlu ...
Dualar gözyaşlarıyla ıslandı..
meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 gençten 4’ü, dün kılınan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva