Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
HABERLER>ASAYÄ°Ş
8 Temmuz 2011 Cuma - 23:19

Bayrampaşa'da yangınla çıkan cinayet:

Bayrampaşa'da sabah saatlerinde çıkan yangın anne ve oğlu feci şekilde yanarak can verdi. Yapılan incelemede yangının cinayet girişimi nedeniyle çıktığı belirlendi.

Bayrampaşa da yangınla çıkan cinayet:

Olay, saat 06.30'da Altıntepsi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Emek Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairede sebebi henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Aile, alevlere uykuda yakalandı. Yangın sırasında kendisini dışarı atamayan biri çocuk, 2 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Evde bulunan diğer 2 kişinin ise alevlerden kurtulmak için dairenin camından aşağı atladığı ve ağır yaralandıkları kaydedildi. Yaralılar, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerine güvenlik şeridi çeken polisler incelemelerini sürdürüyor. Bazı vatandaşlar da itfaiye ekiplerinin geç geldiğini iddia ederek tepkilerini dile getirdi.

İtfaiye ekipleri söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından içeri girerek ceset araştırması yaptı. Cesetlerden birinin banyoda bulunduğu öne sürülüyor.

YANGINDAN CİNAYET GİRİŞİMİ ÇIKTI

Bayrampaşa'da 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı yangının, eski eşinin, olayda hayatını kaybeden Tuğba Özbek'in üzerine benzin dökerek yakmaya çalışması üzerine çıktığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Şükrü Ö, bir süredir yanında kalan 11 yaşındaki oğlu Buğra'yı yaklaşık 1 yıl önce boşandığı Tuğba Özbek'in Altıntepsi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Emek Sokak'taki evine getirdi.

Tuğba Özbek'in oğlunu içeriye almak için evin kapısını açtığı sırada Şükrü Ö, Özbek'in üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Bu sırada annesine sarılan Buğra da alev aldı.

Tuğba Özbek ile oğlunun hayatını kaybettiği yangının eve yayılması üzerine, Şükrü Ö, Tuğba Özbek'in annesi Hayriye Özbek, yakınları Yasemin, Zeynep ve Demir Ali Batmaz ile arkadaşı Ayşe Ferman da ciddi şekilde yaralandı.

Eski eşi Şükrü Ö'nün, zaman zaman tehdit ettiği Tuğba Özbek'in başka bir yere taşınmak için hazırlık yaptığı kaydedildi.

 
Erdoğan hükümet programını açıkladı
 
Borsa ve dolar düştü avro değişmedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avukatın hazin sonu
Erzurum'da nişanlısıyla tartıştıktan sonra, bürosunun bulunduğu iş merkezinin ...
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva