Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
7 Nisan 2021 Çarşamba - 06:55

Bahçeli: 'Biz Türkiye’mizin safındayız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin Covid-19’la mücadelesine gölge düşürmeye kalkışanlar bize göre yüzsüzler lobisidir” dedi.

Bahçeli:  Biz Türkiye’mizin safındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin Covid-19’la mücadelesine gölge düşürmeye kalkışanlar bize göre yüzsüzler lobisidir” dedi.

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bir yılı aşan süredir beşeriyet vahim bir salgının pençesinde adeta kıvranmaktadır. Ülkemiz bütün imkanlarını seferber ederek tehlikeli virüse karşı teyakkuz halindedir. Maalesef Covid-19 kaynaklı vaka ve vefat sayısında tedirgin edici bir artış gözlenmektedir. Mutasyonlu virüsün bulaşma hızı endişeleri günbegün kamçılamaktadır. Elbette sağlık her şeyin başıdır. Bizlere düşen kontrollü ve tedbirli bir hayat planlamasıdır. Salgın döneminin insan ve toplum hayatına, siyaset ve sosyal ilişkiler ağına, ekonomi ve ticaret alanına yıkıcı ve çok yönlü tesirleri olmaktadır. Bu olumsuz tesirleri en aza indirmek, hazmedilebilir seviyelere çekmek maksadıyla devlet ve hükümetimiz yoğun çaba harcamaktadır” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’DE YAPILAN AŞI SAYISI 17 MİLYONU BULMUŞTUR”

Sürece destek vermek, arkasında durmak vatan sevgisiyle mücehhez her vatandaşın başlıca sorumluluğu olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Maskeyi kola değil ağza takmak, sosyal mesafeyi beklenen ölçülerde tutmak, hijyen ve temizlik şartlarına titizlikle uymak virüsle savaşta en önemli kozumuzdur. Aşılama çalışmaları memnuniyet verici düzeylerdedir, bu çerçevede disiplinli, sistemli ve şeffaf bir süreç ilerleme kaydetmektedir. Dünya genelinde hala Covid-19’un tedavisinde kullanılan aşıya erişim zorluğu yaşayan ülkelerin varlığı biliniyorken, Türkiye’de yapılan aşı sayısı 17 milyonu bulmuştur. Hatta yerli aşı üretimi konusunda ümit verici gelişmeler yaşanmaktadır. Bilinmelidir ki, virüs bizim irademizden daha güçlü değildir” diye konuştu.

“BUGÜNLERİ AŞACAĞIZ, VİRÜSE ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ”

Bahçeli, “Brezilya’da günde 3 bin kişinin öldüğü düşünüldüğünde, Türkiye’mizin hastalığa karşı nasıl dirençli olduğu, nasıl mücadele ettiği nesnel gerçeklerle ortaya çıkacaktır. İnanıyorum ki, güç birliği yaparak, inanç birliği yaparak, kurallara harfiyen uyarak musallat olan musibeti Allah’ın izniyle yeneceğiz. Sağlık Bakanlığımıza güveniyoruz. Doktorlarımızdan hemşirelerimize, hasta bakıcılarımızdan diğer tüm sağlık çalışanlarımıza kadar virüsle birebir mücadele eden cesur yüreklere hem minnet duyuyor hem de fedakârlıklarını takdir ve tebrik ediyoruz. Bugünleri aşacağız, virüse asla teslim olmayacağız. Türkiye haritası kırmızıya boyansa da, umutsuzluğa kapılmayacağız” şeklinde konuştu.

“DERTTE YOKLAR, TASADA YOKLAR AMA SIRA İSTİSMARA GELDİ Mİ, SIRAYI İFTİRA YARIŞI ALDI MI, BUNLARIN TEKER TEKER GİZLENDİKLERİ DELİKLERİNDEN ÇIKTIĞINI HERKES GÖRMEKTE”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Özellikle Covid-19’u kutuplaşma malzemesi yapıp karamsarlık ve kuşku aşılamak için sürekli faal halde bulunan zillet lobisine Türk milleti prim vermeyecek, bu siyaset kalpazanlarına aldırış etmeyecektir. Son bir yıl içinde, insanüstü emek sarf eden sağlık çalışanlarımız neyi eksik bırakmış, neleri ihmal etmiş, hangi müdahalelerde gecikmişlerdir? Türkiye’yi kötü göstermek için fırsatçılık yapan, ahlaksızca ganimet avcılığına soyunan siyaset virüslerini, sorarım sizlere, kul affeder mi? Millet hoşgörür mü? Allah bağışlar mı? Neredeyse Türkiye’nin hastalıktan kırılmasını, siyasi ve ekonomik kaosa düşmesini, demokrasi dışına sapmasını heyecanla bekleyen, mesela CHP’nin, mesela İP’in, mesela HDP’nin ülke ve insan sevgisinden bahsedecek sütü ve lokması helal tek bir kişi var mıdır? Dertte yoklar, tasada yoklar; çilede yoklar, sıkıntıda yoklar; ama sıra istismara geldi mi, sırayı iftira yarışı aldı mı, bunların teker teker gizlendikleri deliklerinden çıktığını herkes görmekte ve bilmektedir.”

“TÜRKİYE’NİN COVİD-19’LA MÜCADELESİNE GÖLGE DÜŞÜRMEYE KALKIŞANLAR BİZE GÖRE YÜZSÜZLER LOBİSİDİR”

Bahçeli, “Biz, öylesine adil ve müşfik bir vicdana sahibiz ki, Covid-19’u polemik konusu yapıp silah gibi kullananlara bile sağlık, sıhhat ve selamet dilemekten tereddüt etmedik, etmeyiz, bundan sonra da etmeyeceğiz. Çünkü biz onlar gibi olmayacağız. Onlar gibi küçülmeyeceğiz. Türkiye’nin Covid-19’la mücadelesine gölge düşürmeye kalkışanlar bize göre yüzsüzler lobisidir. Karanlıktan aydınlığa taş fırlatıp, virüs döneminden iktidar devşirir miyim diye kirli hesap yapanların mahcup ve mağlup olacağı günler çok uzak değildir. Adımız bir olduğu kadar acımız birdir. Acımız bir olduğu kadar sevincimiz birdir. Sevincimiz birse sevgimiz bindir. Nitekim biz Türk milletiyiz, biz büyük bir ülke olan Türkiye’yiz. Ortak hassasiyetlerde bir araya gelemeyenlerin aidiyet bunalımıyla malul, ahlak kriziyle mahut, akıl tutulmasıyla mahkum olduklarını her ortamda söyleyeceğiz, bunların pis tezgahlarını başlarına geçireceğiz. Covid-19’dan dolayı hayatlarını kaybeden aziz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Ailelerinin acılarını paylaşıyorum. Şu anda evinde veya hastanede şifa arayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Covid-19 hastalığına karşı özveriyle ve cansiperane direniş gösteren başta Sağlık Bakanımız olmak üzere, Bilim Kurulumuza, bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyorum”

“BİZ TÜRKİYE’MİZİN SAFINDAYIZ”

Tıbbın imkanlarıyla yokuşların aşılacağını düşündüklerini dile getiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kim ne söylerse söylesin, biz hepsinin yanındayız. Biz Türkiye’mizin safındayız. Biz sağlıklı günlere ulaşmanın hedefindeyiz. Tefrikaya kulağımız kapalı, tezvirata sırtımız dönüktür. Siyasi işportacıların oyunlarını mutlaka bozacağız. İnanırsak yaparız, yaparsak geleceğimizi perdelemek için kuyruğa girenleri aramızdan söküp atarız. Duanın iffetine güveniyoruz, bilimin itibarına ümit bağlıyoruz, tıbbın imkanlarıyla yokuşların aşılacağını düşünüyoruz. Her gecenin bir sabahı vardır, ve o sabah yaklaşmıştır. Allah’ın rahmetinden ümit kesilmez. Başaracağız, bir musibetten bin hayrın çıkacağını hep birlikte görüp yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

 
'Demokrasi onurumuzdur'
 
Aydemir: ‘Milletimizin irfanı her şeyi çözüyor’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Demokrasi onurumuzdur'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İbreti ...
Erzurum’da STK’lardan 104 amirale tepki
Erzurum’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 104 emekli amiralin açıklamasına ...
Karataş: ‘Vesayet zihniyetinin karşısındayız’
Erzurum Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Karataş, “Millet iradesinin yanında, ...
 
ESTP’den bildiri açıklaması
103 emekli oramiralin yaptığı skandal açıklamanın ardından Erzurum Sivil ...
Bahçeli : ‘Lanetliyoruz’
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı ...
Milletvekili Aydemir’den sert tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir 103 emekli amiralin ortak ...
 
Aydemir: ‘Sağlık çalışanları birer kahraman’
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ...
Aydemir: Gazetecilere sahip çıkmaya devam edeceğiz
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Gazeteci ile gazeteci ...
Milletvekili Aydemir’den Şehit Kiraz’a vefa
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, vatan hainlerince şehit ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva