Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda 20. dönem
MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda 20. dönem
Dal: 'Bizim için ahde vefa önemli'
Dal: 'Bizim için ahde vefa önemli'
ASHB’den yeni bir ilk
ASHB’den yeni bir ilk
Erdoğan: ‘TDT’yi güçlendirmeyi sürdüreceğiz’
Erdoğan: ‘TDT’yi güçlendirmeyi sürdüreceğiz’
Hacımüftüoğlu ATAUNİ'nin önceliklerini paylaştı
Hacımüftüoğlu ATAUNİ'nin önceliklerini paylaştı
HABERLER>SAĞLıK & YAŞAM
23 Şubat 2012 Perşembe - 04:39

BEAH'tan Ankara çıkarması

1.Erzurum Tanıtım Günleri” ne katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, açtığı stantta yürütülen sağlık hizmetlerinin tanıtımını yaptı.

BEAH tan Ankara çıkarması

Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen “1.Erzurum Tanıtım Günleri” ne katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, açtığı stantta yürütülen sağlık hizmetlerinin tanıtımını yaptı.
Erzurum’daki kurum ve kuruluşlar ile ticari kuruluşların da katıldığı ve büyük ilgi gören “Erzurum Tanıtım Günleri” süresince Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi standını da binlerce kişi ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldılar.
SAĞLIK KAMPÜSÜ TANITIMI
Siyasiler, bürokratlar ve Ankara’da yaşayan Erzurumlu vatandaşların yanı sıra Ankaralıların da yoğun ilgi gösterdiği stantta kurulan dev ekranda Erzurum’a yapılacak olan sağlık kampüsü tanıtım videosunun yanı sıra, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Basın-Yayın Bürosu tarafından hazırlanan hastanenin tanıtım videolarından oluşan kısa filmleri de ilgiyle izleyen vatandaşlar, Erzurum’da yürütülen başarılı sağlık çalışmalarını da yakından görme imkanı buldular. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a teşekkür eden vatandaşlar ‘Erzurum gerçekten de Doğu Anadolu’nun sağlık üssü olmuş’ demekten de kendilerini alamadılar.
ERDOĞAN ZİYARETÇİLERİ BİLGİLENDİRDİ
Erzurum Sağlık Kampüsünün maketini de dikkatle inceleyen vatandaşlar devasa büyüklükteki modern sağlık tesisleri karşısında adeta büyülendiler. Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik ve Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’da standı ziyarete gelen vatandaşlarla birebir ilgilenerek kendilerine bilgi verdiler. Düzenlenen organizasyonda büyük pay sahibi olan ve bütün katılımcılarla ev sahibi gibi yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Erzurum milletvekillerinin Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin standını ziyareti sırasında izdiham yaşanması dikkat çekti. Vatandaşlar, Bakan Akdağ ile hatıra fotoğrafı çektirebilmek ve kendisine teşekkür etmek için adeta birbirleriyle yarışırken tanıtım günleri kapsamında düzenlenen fuarın ileriki yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundular.
ERDOĞAN “HASTANEMİZİ TÜRKİYEYLE BULUŞTURUYORUZ”
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ise düzenlenen organizasyonun önemine vurgu yaparak, bu tür tanıtım organizasyonlarında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başhekim Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; “ Başta Sayın Sağlık Bankımız olmak üzere, değerli milletvekillerimize ve Erzurum Dernekleri Federasyonu’na bu güzel organizasyonu düzenleyip destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak içerisinde Erzurum kelimesi olan her oluşumun içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Burada çok güzel bir gönül köprüsü kurulmuş durumda. Bizlerde hastanemizi ve şehrimizde yürütülen sağlık hizmetlerini Ankaralılara ve Ankara da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimize tanıtma gayreti içerisinde olduk. Standımızı ziyaret eden vatandaşlarımız Erzurum’un sağlık hizmetine doyduğunu görerek mutluluklarını dile getirdiler. Bu tanıtım günleri etkinlikleri kapsamında hastanemizi sadece Ankaralılarla değil tüm Türkiye’yle buluşturduğumuza inanıyorum.”

 
'Gereği yapılacak'
 
Erkmen davası başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hıfzısıhha'dan kalite açılımı
Erzurum Bölge Hıfzıssıhha Enstitü Müdürlüğü’nün, 4 yıllık akreditasyonunu ...
Aslı Nemutlu'ya vefa
Aslı Nemutlu'nun fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle ödüllerini alan sporcular, ...
Türk Kızılay'ı imdada yetişti
Türk Kızılayı ekipleri yolda kalan vatandaşlara destek verdi.
 
Tipi yaşamı felç etti
Tipi şeklindeki kar yağışı, Erzurum- Bingöl ve Erzurum- Kars karayollarını ulaşıma kapattı.
Soba zehirlemesinin bilançosu ağır
Son 2 ayda meydana gelen olaylarda 48 kişinin zehirlenmesi 3 kişinin de ...
Öğrencilerden sigara tepkisi
Erzurum'da lise öğrencileri dumansız hava sahası için ellerindeki pankartlarla ...
 
Sevgisini pankartla sergiledi
Oltu ilçesinde 2 çocuk babası Murat Özden, eşinin 14 Şubat Sevgililer ...
Aşk bir hastalık mı?
Aşk eşittir depresyon
Erzurumda doktorlar görevinin başındaydı
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın memleketi Erzurum'daki sağlık kuruluşlarında ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva