Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bak: 'Gereken cevabı sahada vereceğiz’
Bak: 'Gereken cevabı sahada vereceğiz’
Tekin eğitimcilerle istişare etti
Tekin eğitimcilerle istişare etti
Erdoğan’dan kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan kararlılık vurgusu
Erzurum’da dolandırıcılık operasyonu; 6 tutuklama
Erzurum’da dolandırıcılık operasyonu; 6 tutuklama
Prof.Dr. Yazıcoğlu’ndan çarpıcı değerlendirme
Prof.Dr. Yazıcoğlu’ndan çarpıcı değerlendirme
HABERLER>SPOR
19 Kasım 2013 Salı - 09:36

BBS geçen sezonun 5 puan gerisinde

Spor Toto 3’üncü Lig’de tüm guruplarda olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bulunduğu gurup da geçen sezonun oldukça gerisinde kaldı.

BBS geçen sezonun 5 puan gerisinde

Spor Toto 3’üncü Lig’de tüm guruplarda olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bulunduğu gurup da geçen sezonun oldukça gerisinde kaldı. Geçen sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor 13 haftalık periyotta 27 puanla beşinci sırada yer bulabilirken, bu sezon 22 puanla dördüncü sıraya yerleşti. Geçen sezon gurup lideri Darıca 13 maçta 34 puan kazanırken, bu sezonun 13 maçlık lideri Düzyurt’un 28 puanı var.

2012-2013 SEZONU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 2012-2013 sezonunda Birinci haftada 1 puanla sekizinci, 2’inci haftada 2 puanla 11’inci, 3’üncü haftada 5 puanla sekizinci, 4’üncü haftada 5 puanla sekizinci, 5’inci haftada 8 puanla sekizinci, 6’ıncı haftada 11 puanla yedinci, 7’inci haftada 14 puanla altıncı, 8’inci haftada 17 puanla beşinci, 9’uncu haftada 17 puanla yedinci, 10’uncu haftada 20 puanla yedinci, 11’inci haftada 23 puanla dördüncü, 12’inci haftada 24 puanla altıncı, 13’üncü haftada ise 27 puanla beşinci sırada yer almıştı.

2013-2014 SEZONU

Büyükşehir Belediyespor bu sezon birinci haftada 3 puanla altıncı, 2’inci haftada 3 puanla onuncu, 3’üncü haftada 6 puanla 5’inci, 4’üncü haftada 6 puanla sekizinci, 5’inci haftada 7 puanla sekizinci, 6’ıncı haftada 10 puanla beşinci, 7’inci haftada 10 puanla dokuzuncu, 8’inci haftada 13 puanla altıncı, 9’uncu haftada 16 puanla dördüncü, 10’uncu haftada 17 puanla altıncı, 11’inci haftada 18 puanla beşinci, 12’inci haftada 21 puanla üçüncü, 13’üncü hafta sonunda ise 22 puanla dördüncü sırada yer buldu.

GEÇEN SEZON 13 MAÇTA 8 GALİBİYETİMİZ VARDI

Büyükşehir Belediyespor geçen sezon 13’üncü haftayı, aldığı 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle, topladığı 27 puanla 5’inci sırada kapatmıştı. Mavibeyazlı ekip İç sahada yaptığı 7 maçta 5 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi almış, kaydettiği 12 gole karşılık 4 golü kalesinde görmüş ve 16 puan toplamayı başarmıştı. Büyükşehir Belediyespor iç saha performansı bakımından 3’üncü sıraya yerleşmişti. Büyükşehir Belediyespor 2012-2013 sezonunda deplasmanda yaptığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi almış, attığı 8 gole karşılık kalesinden 4 gol çıkarmış ve 11 puan toplamıştı.

13 MAÇTA 6 GALİBİYET ALABİLDİK

Mavibeyazlı ekip bu sezon ise 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Attığı 17 gole karşılık kalesinde 8 gol gören Büyükşehir Belediyespor  22 puanla dördüncü sıraya yerleşti. Mavibeyazlılar 2’inci gurupta iç saha maçları bakımından 5, dış saha maçları sıralamasında ise 4’üncü oldu. Büyükşehir Belediyespor iç sahada 4 maç kazandı, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Attığı 11 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü ve 13 puan kazanabildi. Dış saha maçlarında ise 2 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan mavibeyazlılar attıkları 6 gole karşılık 5 golü de kalesinde buldu ve 9 puan toplayabildi.

GEÇEN SEZONUN LİDERİ 34 PUAN TOPLAMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 27 puanı olmasına rağmen Büyükşehir Belediyespor’un beşinci sırada kalmasına, guruptaki takımların performansı yol açmıştı. 13 hafta sonunda gurup lideri olan Darıca Gençlerbirliği 34, ikinci sıradaki Altınordu 33, üçüncü sıradaki Gümüşhanespor 28, 4 ve beşinci sırada bulanan Kahramanmaraş Belediyespor ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise 27 puan kazanmıştı.

BU SEZON BİRİNCİNİN 28 PUANI VAR

Bu sezon ise erzurum Büyükşehir Belediyespor’un yer aldığı Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta çıta geçen sezona göre düşük düzeyde kaldı. Geçen sezon  28 puanlı Gümüşhanespor üçüncü sırada yer alırken, bu sezon aynı puan liderlik için yetti, Düzyurtspor 28 puanla birinci sırada yer aldı.  Düzyurtspor’u izleyen diğer takımların puanları da 2012-2013 sezonuna erişemedi. Geçen sezon ilk yediden sondaki takımların kazandığı 24 puan, bu sezon ikinci sıraya yerleşmek için yetti, Çorum Belediyespor bu puanla ikinci sırada yer alırken, üçüncü Manavgat Evrensekispor 23, dördüncü sıradaki Büyükşehir Belediyespor ise 22 puanla yetindi.

 
Büyükşehir kalesinde en az gol gören takım
 
Erzurum B. Belediyespor için 6 puanlık maç
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir kalesinde en az gol gören takım
13 maç sonunda Büyükşehir Belediyespor kalesinde en az gol gören birinci takım oldu.
19 Lise filede mücadele veriyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
Hedefleri 1’inci Lige yükselmek
Erzurum’u Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde temsil eden Yakutiye Gençlikspor, ...
 
Teşekkürler 1453 Dadaş Gurubu
Erzurum Büyükşehir Belediyespor İstanbul deplasmanında yalnız değildi. ...
Karsspor’un yüzü gülmüyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve ...
Büyükşehir 1 puanla dönüyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor İstanbul deplasmanında Sancaktepe Belediyespor’la ...
 
Hentbol’da Spor Lisesi farkı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
Bu stadı dadaşlar dolduracak
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Sancaktepe Belediyespor’la yarın yapacağı ...
Bu stadı dadaşlar dolduracak
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Sancaktepe Belediyespor’la yarın yapacağı ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva