Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Göktaş: ‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
Göktaş: ‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
Erdoğan gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
Erdoğan gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
'Gazze'deki barbarlığın sorumluları hesap verecek'
'Gazze'deki barbarlığın sorumluları hesap verecek'
600 milyon TL'lik vurgun: 400 kişi mağdur edildi
600 milyon TL'lik vurgun: 400 kişi mağdur edildi
ETÜ YÜTAM’da tarımsal Ar-Ge gündemi
ETÜ YÜTAM’da tarımsal Ar-Ge gündemi
HABERLER>SPOR
5 Kasım 2013 Salı - 18:06

B.Belediyespor’a tesis desteği

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve kulüp yönetiminin çabalarıyla yapımı süren tesislerde altyapı binasının da onarıldığını söyledi.

B.Belediyespor’a tesis desteği

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve kulüp yönetiminin çabalarıyla yapımı süren tesislerde altyapı binasının da onarıldığını söyledi.
Lüks otellerdeki konforu aratmayan güzel bir kulüp binasına sahip olduklarını anımsatan Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 1 sentetik saha, 1 çim saha ve koşu parkuru yapıldığını bildirdi.
İnşaatın bitmesiyle birlikte 3 Temmuz Stadı’ndaki altyapının söz konusu tesislere getirileceğini anlatan Özakalın, şöyle devam etti:
" U 13-15, 15-17 ve 17-19 takımlarına sahip olan kulübümüzün altyapısına çok önem veriyoruz. Ekip olarak bu sorunu temel önceliğimiz olarak ele aldık. Bugün sporcu açısından alttan gelen futbolcu yoktu. İlk kongremizde bu probleme dikkati çektik. Şimdilerde tesisleşme ve altyapı hedefimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımın konakladığı tesis 7 yıldızlı otel konforundadır. Yönetim perspektifimizin doğru bir eksende olduğunu futbol otoriteleri farklı cemiyetlerde sürekli dile getiriyorlar. Tesisler baştan aşağı yenileniyor. Sezon başında da söyledik. Bu lig kolay geçmeyecek diye. Ligde takımların sporcu ve teknik anlamda bariz üstünlüğü yok. Her hafta başka sonuçlar alınıyor. Şu an 22 puanla Düzyurt önde. Ama onların arkasındaki takımların hepsi 18’şer puanla sıralanıyor. Lig daha yeni başlıyor. İkinci yarıdaki tablo bu ligin seyrini değiştirecek. Bizler bildiğimiz doğrunun peşinden gidiyoruz. Şu an hiçbir sorunumuz yok. Herkes birbirini yeni yeni takip ediyor” diye konuştu."
“BU TARAFTARA CAN FEDA”
Özakalın, Erzurum taraftarını, takımı ateşleyen, galibiyete katkı sağlayan, yılmaz ve yorulmaz savaşçılar olarak niteledi. “Bu taraftara can feda” diyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erzurum taraftarı Türkiye’de kendisi ispatlamış bir taraftar kitlesidir. Güneşin alnında, soğukta, yağmurda, tipide ve ayazda, en imkânsız anda bizi yalnız bırakmayan Dadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Mavi Beyazlı camiamıza gönül veren taraftarımız her zaman başımızın tacıdır. Onlar gönüldeşlerimizdir. Darıca maçında bizi yalnız bırakmayıp stada gelen 3 bin kişilik taraftar kitlemize ayrıca Erzurum Taraftarlar Derneği’nin yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.”
Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in kendilerine her konuda büyük destek verdiğini hatırlattı. Özakalın, şunları kaydetti:
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’in takıma olan katkısını anlatmak kolay değil. En sıkıntılı dönemimizde, deplasmanlarda, kendisinin en yoğun olduğu imkânsız anlarında dahi bizi ve futbolcularımızı yalnız bırakmıyor. Her konuda bizim yanımızda. Bu bağlamda başkanımızla birlikte yaklaşık 50 firma da kulübümüze destek veriyor. Bunların başında ERÇİMSAN Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik geliyor. Özdemir Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Özdemir ve Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı da kulübümüze destek veriyor. İsimlerini sayamadığım daha birçok firma var, onlara da çok teşekkür ediyorum.”

 

 
Oltu’da coşkulu hafızlık töreni
 
Hayat Kurtarma Operasyonudur!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum spor kampında cazibe merkezi
Ukrayna Biathlon Milli Takımı, Erzurum’da kamp yapmayı talep etti.
Atlı Ciritte Erzurum farkı
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Erzincan’da düzenlenen ...
Karsspor 4 hafta sonra kazandı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve ...
 
Gakkoşlar ilk galibiyetlerini aldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup 10. hafta karşılaşmasında Elazığ Belediyespor ...
Evrenseki 3, Sancaktepe 7’inci sırada
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk yolunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un ...
Sakarya berabere kaldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 11’inci haftada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la ...
 
Gençlikspor ilk maçı kazandı
Erzurum’un Erkekler Hentbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Yakutiye Gençlikspor, ...
Düzyurtspor puan kaybetti
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un da yer aldığı Spor Toto 3’üncü Lig ...
ATAÜNİ’den fanatiklere ders
Atatürk Üniversitesi'nde ‘taraftar kardeşliği’ sloganıyla Türkiye’nin ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva