Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
18 Mayıs 2020 Pazartesi - 14:11

Aykut Demir: "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı"

BB Erzurumspor'un deneyimli futbolcusu Aykut Demir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ligleri başlatmasıyla ilgili aldığı karar için, "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı" ifadelerini kullanırken, kendilerini umursamayan kişiler olduğunu söyledi.

Aykut Demir:  TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı

BB Erzurumspor'un deneyimli futbolcusu Aykut Demir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ligleri başlatmasıyla ilgili aldığı karar için, "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı" ifadelerini kullanırken, kendilerini umursamayan kişiler olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz günlerde TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da 11 futbolcunun korona virüs testinin pozitif çıkmasının üzerine takımdaki futbolculardan Türkiye Futbol Federasyonu'na sitemler devam ediyor. Karantinadaki futbolculardan Aykut Demir, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayımladı.
Kendisinin karantina altında olduğunu ve bu durumun sorumlusunun ise TFF olduğunu ifade eden Aykut Demir, "Malum olduğu üzere hem dünyada hem de Türkiye’de olmak üzere elim bir salgın ile mücadele içerisindeyiz. Bu mücadele süresince almış olduğu önlemlerden dolayı başta sağlık bakanımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına ve bu mücadelede canını hiçe sayarak çalışan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca şunları belirtmeden de geçemeyeceğim. Bunca tedbirler kapsamında her türlü sosyal faaliyet alanlarının durdurulduğu, camilerimizin ve en kutsal mekanımız Kabe’nin dahi ibadete kapatıldığı bir ortamda böylesine kutsal sayılacak derecede futbol için alınan kararlar cidden düşündürücüdür. Hayatın durduğu insanların bu denli korktuğu bir zamanda bu şekilde açıklamalar akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Ancak Takdir-i İlahi o ki ben şahsım olarak böyle bir imtihan ile karşı karşıya kaldım ve şu an karantina altındayım. Şu an içinde bulunduğumuz mukadderat. Kendimizi bu şekilde teskin etmeye çalışsak da bu halin sorumluları ortadadır. Bu hususta en çok tedirgin olduğum nokta ailem ve çocuklarımdır" dedi.
"TFF’NİN ALMIŞ OLDUĞU KARAR CİDDEN ŞAŞIRTICI"
Demir, alınan tüm önlemlere rağmen TFF’nin aldığı kararların şaşırtıcı olduğunu belirterek "Buradan şunu belirtmek isterim ki alınan tedbirler gereği bu zaman zarfında bulunduğum şehri ve evimi hiçbir şekilde terk etmedim. Sadece şahsi ihtiyaçlarımı karşılamak için kısa süreliğine dışarıda bulundum. Anlaşıldığı üzere korona virüs sanıldığından daha sinsi ve daha tehlikeli. Lütfen bana bir şey olmaz diyerek gereksiz yere dışarıda gezmelere mahal vermeyelim ve normalleştirme çalışmalarında da ilk gün ki tedbirleri sergileyelim. Hayırlısıyla atlatacağız inşallah. Bunca alınan tedbirlere rağmen TFF’nin almış olduğu karar cidden şaşırtıcıdır. Bakıyorum ki bizim bu durumumuzdan pek de etkilenmeyen ve hayatımızın hiçe sayılmasında umursamaz davranan kimseler var. Unutulmaması gereken şudur ki bizler bir baba, bir eş, bir evladız. Bizlerin hayatını hiçe saymakla yakınlarımızın da hayatlarının hiçe sayıldığı unutulmamalıdır. Bu TFF’nin kendi kararıdır diyerek önemsenmemesi de ayrı bir konudur" şeklinde konuştu.
"HER AN HASTA OLABİLİRİM PSİKOLOJİSİ İLE NE KADAR VERİMLİ SONUÇLAR ALINABİLİR"
Birlik ve beraberlik olmadan futbol oynanmayacağını kaydeden Aykut Demir, "Doğru söyleyenin, dokuz köyden kovulduğu da bir gerçektir. Birlik ve beraberliğin olmadığı duyguların paylaşılmadığı ortak bir sevincin olmadığı bir maç ne ifade eder. Her an hasta olabilirim psikolojisi ile ne kadar verimli sonuçlar alınabilir. Biz bu hastalığı Allah’ın izniyle bir şekilde atlatırız, atlatacağız. Endişemiz; bulaşıcı olan bu hastalığı atlatamayacak olanlara bulaştırma riski. Başkasının vebali çok ağır. Allah korusun" açıklamalarında bulundu.

 
Memiş’ten Müzeler Günü mesajı
 
Erzurum Şehir Hastanesi hizmete açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kasapoğlu, gençlere seslendi
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 15-21 Mayıs Gençlik ...
Çalımbay’dan BJK ve Erzurumspor örneği
Çalımbay, "Ligler başlayınca bu kadar pozitif vakanın çıkması durumunda ...
ABB’den TFF’ye çağrı
Çakır, Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu. Başkan Çakır, liglere ...
 
Türkiye milli coşkuda buluşacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk’ü ...
Gençlik Haftası’na özel sosyal mesafeli spor
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası başladı.
Üneş: "Futbolcularımızın psikolojisi iyi değil"
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, dün gece sıkıntılı bir süreç atlattıklarını ...
 
Güvenli: “Salgın futbolla yeniden hortlayacak”
Güvenli, Erzurumspor’da futbolcuların ve kulüp çalışanlarının Covid-19 ...
Özdilek: “Kızımı ağlatmaya kimsenin hakkı yok”
BB Erzurumspor’un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımda çıkan pozitif ...
Erzurumspor tesislerinde 60 kişi karantina altında
BB Erzurumspor’da dün yapılan testlerin ardından 4'ü futbolcu 11 kişinin ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva