Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
Alcan:  Mobbing milli bir meseledir
Alcan: Mobbing milli bir meseledir
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
HABERLER>SOYLESÄ°
3 Ocak 2020 Cuma - 17:16

Aydemir’in performansı alkış alıyor

AK PARTİ Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir’in performansı basın yayın organların da dikkatini çekiyor. Gerek parlementodaki çalışmaları ve gerekse halkın içindeki tutumu basın tarafından olumlu karşılanarak haber konusu yapılıyor. Son haberi Yenigün Gazetesi yaptı ve “Hızına yetişilemiyor” dedi.

Aydemir’in performansı alkış alıyor

Yenigün Gazetesi yaptığı haber'de Dadaşların Aydemir'den çok memnun olduğunun altını çizerek, "Kapısı herkese sonuna kadar açık olan Milletvekili İbrahim Aydemir’in, Erzurum’u temsil noktasında da önemli bir vitrin olduğunu dile getiren Erzurumlular, “İbrahim Aydemir; Erzurum irfanını, Erzurum kültürü ve Erzurum terbiyesini, samimiyetini, sıcaklığını ve Erzurum üslubunu gözler önüne seriyor olması açısından önemli bir isimdir” dediklerinin altını çizdi.

YENİGÜN GAZETESİNİN HABERİ ŞÖYLE:

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, uzun ve yorucu geçen bütçe görüşmelerinin ardından geldiği memleketinde adeta koşturmacaya çıktı. Erzurum Valisi Okay Memiş’ten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı’ndan STK ziyaretlerine varıncaya kadar birçok temasta bulunan Aydemir, hem sohbet etti, hem hasret giderdi, hem de görüş alışverişinde bulundu. 

Erzurum’un, beşeri münasebetleriyle en çok dikkat çeken milletvekillerinden İbrahim Aydemir, memleketinde bir dakika olsun boş durmadı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde uzun bir süredir devam eden bütçe görüşmeleri dolayısıyla neredeyse günün 24 saati boyunca komisyon çalışması yürüten İbrahim Aydemir, hemşehrileriyle adeta kucaklaştı. 

BİR AN OLSUN BOŞ DURMADI 

Erzurum’a gelir gelmez Vali Okay Memiş’i ziyaret eden İbrahim Aydemir, ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le de bir araya geldi. Şehir gündemi üzerine her iki isimle de değerlendirmelerde bulunan Aydemir, daha sonra partisinin Palandöken İlçe Başkanlığı’na giderek, Haktan Ömeroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu. Uzunca bir müzakerenin ardından ziyaretlerine STK’larla devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ERİHDER Başkanı Nuri Toparlak ve Kadın Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi. ERİHDER’in Erzurum’a değer katan STK’lardan birisi olduğunu ifade eden Aydemir, Kadın Komisyonu üyeleriyle de görüş alışverişinde bulundu. 

DADAŞLAR AYDEMİR’DEN MEMNUN

Dadaşlar, İbrahim Aydemir’in Erzurum için yerinin çok ayrı olduğunu ifade ederek, “En azından çarşıda pazarda, sahada, kısacası her yerde gördüğümüz, denk geldiğimiz, bizimle iç içe ve el ele olan bir milletvekilimiz var. Onun bu samimiyeti ve sıcak ilgisi bile fazlasıyla kayda değer” dediler. 

Kapısı herkese sonuna kadar açık olan Milletvekili İbrahim Aydemir’in, Erzurum’u temsil noktasında da önemli bir vitrin olduğunu dile getiren Erzurumlular, “İbrahim Aydemir; Erzurum irfanını, Erzurum kültürü ve Erzurum terbiyesini, samimiyetini, sıcaklığını ve Erzurum üslubunu gözler önüne seriyor olması açısından önemli bir isimdir” dediler.

 

 
Erzurum Grubunda yarışacaklar
 
Sarıkamış şehitleri kar yağışı altında anıldı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selami Sarıkaya 4 Ocak 2020 Cumartesi 08:15

Gazetemizi tebrik ediyorum, çünkü gazeteler nerede kötü haber varsa onu yazıyorlar. böylesine doğru bir haberi görmekten dolayı çok mutlu oldum. Milletvekilimiz Sayın İbrahim aydemir aydın kişiliğiyle ve sevecen haliyle halkın gönlünde yer etmiştir. İnşallah diğer vekillerimiz de böyle çalışıyorlar. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine yakışır bir milletvekilimiz

Yorumu oyla      0      0  
Haluk Orçun 4 Ocak 2020 Cumartesi 08:12

Sayın Aydemiri seçildiği günden beri çok yakından takip ediyorum. Bir defa farklı bir vekil profili çiziyor. Konuşmaları ve milletle içiçe olması Erzurumun meselelerine duyarlılığı ve çözüm sunması bizi çok mutlu ediyor kendisine Allah kolaylık versin.

Yorumu oyla      0      0  
Hayati Yelpizlioğlu 3 Ocak 2020 Cuma 17:43

İbrahim aydemir = on numara bir erzurumlu on numara bir milletvekili tebrikler.

Yorumu oyla      0      0  
Sezai Karakoç 3 Ocak 2020 Cuma 17:41

Bana göre az bile yazılmış. Milletvekilleri içerisinde bugüne kadar halka en yakın isim ibrahim aydemir oldu. Her an karşımıza çıkabilen ve her gün bir yerde rastayabileceğiniz derdinizi söyleyebileceğinez bir isimdir ibrahim aydemir onun için kendisine çok teşekkür ediyoruz bu haberi yapan kardeşimizden de Allah razı olsun.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antrenörlere intibak semineri
81 ilden gelen antrenörler Erzurum’da bir aylık intibak eğitim seminerinde ter döküyor
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva