Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
10 Ağustos 2019 Cumartesi - 10:41

Aydemir’den Yakutiye ve Pasinler buluşması

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yakutiye’de tarih, Pasinler’de termal turizm gündemini paylaştı.

Aydemir’den Yakutiye ve Pasinler buluşması

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’la ilçenin 2023 yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunan Aydemir, Başkan Uçar’la birlikte Pasinler İlçesinin konuğu oldu, termal turizmde kaydedilen çalışmaları inceledi. 
YAKUTİYE YAKLAŞIMI 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Yakutiye saha çalışmaları kapsamında ilçe Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Mahmut Uçar’la Erzurum kaydında Yakutiye Konsepti üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Tarih turizminin gündemi oluşturduğu görüşmede, Erzurum Turizm vizyonu ve Yakutiye’deki Tarih varlığının katma değer üretim boyutu ele alındı. 
UÇAR’IN: ‘SALTUKLU’NUN BAŞKENTİ ERZURUM’ NİTELEMESİ 
Milletvekili Aydemir, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ‘Yakutiye Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Uçar her fırsatta bir hakikatin altını çizip, “Saltuklu’nun başkenti Erzurum...” diyor ve buna dönük özel çalışmalar yapıyor. Ziyaretimizde bu mevzuyu enine boyuna konuştuk. Erzurum hassasiyeti ve çalışma azmine minnettarız. “ dedi. 
‘BAŞARILARI DAİM OLSUN’ 
Milletvekili Aydemir, DOSİAD Yüksek istişare Kurulu Başkanı Hüseyin Koçan’la birlikte gerçekleştirdiği Yakutiye Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih İpek’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, ‘Sayın İpek’in Başkanımız Sayın Uçar’la gönül gönüle bütün enerjilerini Erzurum hizmetine harcedeceklerinden eminiz. Başarıları daim olsun.’ niyazında bulundu. 
DÖLEKLİ’YLE PASİNLER GÜNDEMİ 
Yakutiye Saha çalışmalarının ardından Başkan Mahmut Uçar’la birlikte Pasinler ilçesinin konuğu olan Milletvekili Aydemir, Başkan Ahmet Dölekli’yle ilçe vizyonu ve 2023 gündemi odağında bir görüşme gerçekleştirdi. Açılışa hazırlanan Pasinler Sanayi Sitesindeki hazırlıkları inceleyen Aydemir, başkan Adnan Karslı’dan sitenin içeriği, kapasitesi ve icra edeceği fonksiyon hakkında bilgi aldı. 
PASİNLER’DE AK SAYFA 
AK Parti’nin Türkiye Belediyecilik tarihine yeni bir ufuk kazandırdığı, Gönül Belediyeciliği ekseninde ‘halka hizmeti hakka hizmet’ bilen bir anlayışı esas kıldığını belirten Milletvekili Aydemir,’ İlçeyi gelişme, kalkınma noktasında dört başı mamur hale taşımaya azmetmiş Ahmet Dölekli Bey’le Pasinler’in marka ilçe konsepitinde yeni bir sayfa açacağına inanıyoruz. ‘ dedi.
‘PASİNLER ERZURUM TARİHİNİN ÖNSÖZÜ’ 
Milletvekili Aydemir, ‘Pasinler Belediyemizin “Büyük Kaplıca” etrafındaki çalışmaları bu özel yerin çehresini değiştirmiş. Başkan Dölekli “Kaplıca turizminde iddialıyız” deyip, bu alanda da marka olma hedefini ifade edince heyecanımız, şevkimiz doruklara çıktı. Erzurum tarihinin önsözü olan Pasinler, Sayın Dölekli ve çalışma arkadaşlarının kalbi yaklaşımlarıyla, tarihi konum ve duruşunu güçlendirecektir.’ yorumunu yaptı. 
PASİNLER’DE AK GÖRÜŞME 
Milletvekili Aydemir, Yakutiye Belediye Başkanı Uçar ve danışman heyetiyle birlikte Pasinler ilçe Başkanlığında Başkan Hanifi Timurlenk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Bu yıl içinde ilçede gerçekleştirilecek yatırımların ele alındığı toplantıda, ilçe sosyal ve ekonomik hayatına yeni bir performans katacak teklif ve tespitler üzerinde duruldu. 
PASİNLER ESNAFIYLA BULUŞMA 
Milletvekili Aydemir ve AK Parti heyeti Pasinler’deki çalışmalarını esnaf buluşmasıyla devam ettirdi. Pasinler’de esnaf ve ilçe sakinleriyle istişare eden Milletvekili Aydemir, ilçe esnafının beklentilerini, faiz indirimiyle birlikte oluşan ekonomik gelişmeleri paylaştı. Milletvekili Aydemir, ziyaretleri sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Yakutiye Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Uçar ve Pasinler Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Dölekli’yle birlikte yaptığımız ziyaretler her yönüyle çok verimli geçti. AK Parti‘ye duyulan itimadın yüksekliği memnuniyetimizi artırdı. Pasinlerli dadaşların destek ve ilgilerine minnettarız. ‘ dedi. 
AYDEMİR’DEN ERZURUMSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI 
Yakutiye ve Pasinler ziyareti sonrasında Erzurum’da çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, Erzurumspor’a destek çağrısı yaptı. Çağrısında, ‘ Ortak paydalarımızdan birisi de Erzurumsporumuz. ‘ diyen Milletvekili Aydemir, Erzurumspor’a destek kampanyasının önemli olduğunu vurgulayarak, ‘Hepimize düşen vazife BAĞIŞ yazıp 2527’ye göndermektir. 10 TL deyip geçmeyelim; on binlerin 10 TL’si milyonlar olup takımımızı zirvelere taşıyacak ve orada kalıcı olmasını sağlayacaktır. Dadaşların bu kampanyaya gönülden destek vereceklerinden eminiz. ‘ açıklamasında bulundu. 

 
 Kurban pazarının Dadaş boğası göz kamaştırıyor
 
Jandarma ve trafik polislerinden droneli denetim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir’den Erzurumspor’a destek çağrısı
Milletvekili Aydemir, Erzurumspor’a destek çağrısı yaptı.
'Türk milleti haklı davasından geri dönmeyecektir'
Bahçeli, “Terör örgütleri, ekonomik baskılar, yaptırım tehditleri, siyasi ...
Başkan Orhan’a Halk Ozanı usulü teşekkür 
Halk Ozanı Rahim Sağlam, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti. 
 
MHP'li Karataş’tan sert tepki 
“İp’in ucunu kaçıran topuklu hanımefendi” 
MHP’den İspir’de görkemli açılış 
MHP İspir’de yeni ilçe binasını görkemli bir törenle açtı. Açılış sonrası ...
Aydemir Yeni Nesil Gençliği anlattı
Aydemir: ‘Dadaşlık, Asım’ın neslinin ifadesidir’
 
Milletvekili Aydemir emeklilerle buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, sivil toplum kuruluşlarına ...
Karataş, sendika temsilcileri ile bir araya geldi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, sendika başkanları ile istişare toplantısı yaptı. 
Milletvekili Aydemir Erzurum’un nabzını tuttu
AYDEMİR’DEN SAHA ÇALIŞMASI
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva