Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
14 Eylül 2020 Pazartesi - 13:34

Aydemir’den Palandöken’de alan mesaisi

Aydemir, AK Parti’nin yerel yönetimlere yeni bir ambians ve ufuk kazandırdığını, AK Belediyelerin proje üretiminde çığır açtıklarını belirterek, ‘AK Dava milletin davasıdır. Bu davaya gönül veren Başkanlarımız halka hizmette sınır tanımayarak, milli iradeye saygılarını eserlerle kaydediyorlar' dedi.

Aydemir’den Palandöken’de alan mesaisi

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, AK Parti’nin yerel yönetimlere yeni bir ambians ve ufuk kazandırdığını, AK Belediyelerin proje üretiminde çığır açtıklarını belirterek, ‘AK Dava milletin davasıdır. Bu davaya gönül veren Başkanlarımız halka hizmette sınır tanımayarak, milli iradeye saygılarını eserlerle kaydediyorlar. ‘ dedi.

AK BELEDİYECİLİK

AK Belediyecilik konsepti kaydında; ekonomiden çevreye, değerler eğitiminden turizme,  sağlıktan kent mimarisine kadar her alanda yenileşme ve değişim çalışmalarının hayata geçirildiğini ifade eden Milletvekili Aydemir, Erzurumlu Ziya Paşa’nın; ‘Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz/Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde’ vurgusunu aktararak, ‘AK Dava eserlerle kendini tarif ediyor. ‘ yorumunu yaptı.

BAŞKAN SUNAR’LA BİRLİKTE PALANDÖKEN İSTİŞARESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yerel ölçekli yasama çalışmalarını devam ettiriyor. Alan çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesi Abdurrahmangazi ve Kazım Yurdalan semtlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Belediye Başkanı Muhammet Sunar’la birlikte Palandöken Belediyesince başlatılan Kent Ormanı Projesi çalışmalarını inceledi.

AYDEMİR’İN İL DIŞI MESAİSİ

Geçilen hafta içinde Bayburt ve Düzce illerinde ilçe kongrelerine deruhte eden AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir,  Azerbaycan Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ve bir grup milletvekilinin TBMM Başkanı Mustafa Şentop nezdindeki gerçekleştirdikleri ziyarete katıldı, Azerbaycan Heyetiyle bir araya geldi.

PALANDÖKEN’DE ALAN ÇALIŞMASI

Ankara, Bayburt ve Düzce illeri çalışmalarının akabinde yeniden Erzurum alan çalışmalarına başlayan Milletvekili Aydemir, Palandöken ilçesinde vatandaşların nabzını tuttu, sosyal ve ekonomik gündeme ilişkin beklenti ve taleplerini aldı. Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar’la birlikte İlçeye bağlı iki semtin sakinleriyle evleri ve işyerleri önünde söyleşen Milletvekili Aydemir, Palandökenli çocuklarla sohbet ederek, onları kovit 19’la mücadele konusunda uyardı.

‘BAŞKANLARIMIZ ÇALIŞIYOR’

Yaptığı değerlendirmede, ‘Ülkemizin her yanında Ak Parti kadrolarının en bariz hususiyeti tevazu ehli olmaları. Başkalarının hayallerine sığmayanları hayata yansıtmamıza rağmen sükutu tercih ediyoruz. ‘ diyen Milletvekili Aydemir’ Palandöken Belediyemizin yaptığı “Kent Ormanı” buna son örnek. Başkanlarımız çalışıyor.’ dedi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI

Palandöken Belediye Başkanı Sunar’la ilçede gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını inceleyen Milletvekili Aydemir,  ‘Sayın Sunar başkanımızla  yüreğimizi ferahlatan uzun bir ziyaret turu yaptık. Abdurrahmangazi ve Kazım Yurdalan’da evlerin eşiklerine kadar asfalt ve birinci sınıf kaldırım yapılmış. Yüzlerce hemşerimizin milyar teşekkürü var. Başkanımızla iftihar ediyoruz.’ açıklamasını yaptı.

DEĞERLER EĞİTİMİ

Milletvekili Aydemir ve Başkan Sunar daha sonra derslerinde başarılı olan, yaz döneminde Kuran’ı Kerim öğrenen ve Milli içerikli şiir ezberleyen öğrenciler arasından seçilerek bilgisayar ödülünü kapan Küçük öğrenci Furkan’ın sevincine ortak oldu. Değerler eğitiminin her şeyden önce geldiği, ecdattan kalan milli ve manevi mirasın nesilden nesile aktarılmasında hayati bir fonksiyon üstlendiğini kaydeden Milletvekili Aydemir,  ‘Gençlerimizle iftihar ediyoruz.’ dedi.

ESNAF’IN MİNNETTARLIĞI

Milletvekili Aydemir Abdurrahmangazi ve Kazım Yurdalan Semtlerinde faaliyet veren esnafın iş yerlerine konuk oldu, pandemi sürecinde yaşanan ekonomik şartların ele alındığı söyleşilerde esnafın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet tarafından verilen desteklere teşekkür ve minnettarlıklarını paylaştı.

AYDEMİR’DEN ERZURUMSPOR KUTLAMASI

Hafta sonunda Erzurumspor’un Ankaragücü deplasmanında elde ettiği başarıyı taraftarlarla paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Bizde derler ki, “Nasıl başlarsan öyle bitirirsin”  Erzurumsporumuz galibiyetle başladı ve inşaallah çok başarılı bir sezon geçireceğiz.  Ankaragücünü deplasmanda mağlup eden oyuncularımızı, teknik ekibi ve yönetici kardeşlerimizi tebrik ediyoruz.’  mesajını verdi.

SOSLU AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

Milletvekili Aydemir’in hafta sonu gündeminde Darı Beka’ya göç eden Numan Soslu’nun elim kaybı vardı. Aydemir Soslu için yayımladığı yayımladığı taziye mesajında,  Uzun yıllar böbrek yetmezliğine ve haftada birkaç gün diyalize girmesine rağmen  Erzurumspor’un deplasman maçlarını dahi kaçırmayan Numan Soslu vefat etti. İyi insandı; dosttu, dadaştı. Rahmetle minnetle yad edeceğiz. Mekanı cennet olsun. Aileye başsağlığı ve sabır diliyoruz.’ dedi.

 
Şehit Aktay’ın kanı yerde kalmadı
 
AK Parti 4 ilçe kongresini tamamladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Coşkun güven tazeledi
AK Parti 5. Aziziye Olağan Kongresi yapıldı. Ilıca Mahallesi’nde Hizmet ...
Üye çalışmasında Türkiye birincisi oldular
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan üye çalışmasında ...
Karadaş güven tazeledi
MHP Aziziye İlçe Başkanlığının düzenlenen 13. Olağan Kongresi’nde Murat ...
 
Hainlerin inleri imha edildi
Van’da jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden ...
Aydın güven tazeledi
AK Parti Yakutiye İlçe 5. Olağan İlçe Kongresi 15 Temmuz millet parkında ...
MHP İlçe kongrelerini tamamladı
MHP Aziziye ve Palandöken ilçe kongreleri ile birlikte il genelinde 20 ...
 
'Seçimler 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır'
Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin ...
AK Parti 4 ilçe kongresini tamamladı
AK Parti, Yakutiye ve Palandöken’de 5. Olağan, Tekman ve Karaçoban’da ...
Sekmen: 'Erzurum şehircilikte Süper Lig’de'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum artık eski Erzurum ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva