Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
‘Refah için ses vereceğiz, susmayacağız’
Alcan:  Mobbing milli bir meseledir
Alcan: Mobbing milli bir meseledir
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
Yırtar: ‘Erzurum’da suç oranında azalma var’
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
3 ilde dolandırıcılık operasyonu
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
Erzurum – Erzincan yolunda kaza: 1 yaralı
HABERLER>SÄ°YASET
19 Nisan 2023 Çarşamba - 12:10

Aydemir’den AK Dava vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Hiçbir makam ve pozisyon, “Lider, teşkilat ve dava” kavramlarından üstün değildir. Liderimizin ufkunda, teşkilatımızla birlikte şahlanan Türkiye davamız için hiç durmadan yola devam diyoruz’ dedi.

Aydemir’den AK Dava vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hiçbir makam ve pozisyon, “Lider, teşkilat ve dava” kavramlarından üstün değildir. Liderimizin ufkunda, teşkilatımızla birlikte şahlanan Türkiye davamız için hiç durmadan yola devam diyoruz.’ dedi

AYDEMİR’DEN AK DAVA TARİFİ

AK Davanın mukaddesata sadakat, ecdada saygı, değerlere bağlılık, lidere vefayı içerdiğini; Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet ve Tek Bayrak kırmızıçizgilerinde hassasiyet, dikkat ve uğurlarına fedayı kapsadığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘AK Dava millet yolunda nefisten geçmek, mukaddesat uğrunda can adamaktır’ vurgusunu paylaştı.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR SAHADAYDI

Milletvekili Aydemir, AK Parti seçim çalışmaları için sahadaydı. Aşkale, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde AK Teşkilatlarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, AK Belediyeleri ziyaret ederek seçim çalışmaları odağında istişarelerde bulundu.

AŞKALE ZİYARETİ

Kadir gecesini Aşkale’de idrak eden Milletvekili Aydemir, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve AK Parti ilçe yönetimiyle buluştu. 8 yıllık dönemde AK Partiye verilen destek ve kendisine yönelik teveccühe teşekkür eden Milletvekili Aydemir katılımcılarla helalleşti. Belediye Başkanı Yaptırmış ve İlçe Başkanı Polat Milletvekili Aydemir’e olan saygı ve sevgilerini, 8 yıllık çalışmalarından duydukları memnuniyeti aktardılar.

AYDEMİR’DEN YAKUTİYE BULUŞMASI

Aşkale ziyareti sonrasında Yakutiye İlçesinde AK Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Recep Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Aydın’ın her zamanki cevval, çalışkan haliyle ve ekibiyle birlikte 14 Mayıs zaferi için gayret sarf ettiğini belirten Aydemir,  Aydın’ın şahsında Yakutiye AK Parti Teşkilatı yöneticileri ve üyelerine teşekkür etti.

AK PARTİ YAKUTİYE İLÇE BAŞKANLIĞI PAYLAŞIMI

Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı yaptığı paylaşımda, ‘Ak Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydemir İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek, seçim çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar ve istişarede bulundular. Sayın Vekilimize Kıymetli katkıları için teşekkür ediyoruz. ‘ ifadelerine yer verildi.

AYDEMİR’DEN PALANDÖKEN İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir saha çalışmaları düzeyinde daha sonra Palandöken Belediyesini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat’ın da katıldığı görüşmede yerel hizmetlere dönük projeler ele alındı, yatırımlar etüt edildi. Milletvekili Aydemir, milletvekilliği sürecinde öngörü, tespit ve değerlendirmeleriyle kendisine destek veren Başkan Sunar ve ekibine minnettar olduğunu belirtti.

BAŞKAN SUNAR’IN DEĞERLENDİRMESİ

Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar yaptığı değerlendirmede, ‘AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydemir’i belediyemizde ağırladık. Eser ve hizmet siyasetimiz üzerine yaptığımız sohbetimizin ardından, Dadaş kavramını hep yüksekte tutan değerli vekilimize, Dadaş kıyafeti hediye ettik; Palandöken’in zirvelere yürüyüşüne sağladığı destek için de ayrıca teşekkürlerimizi paylaştık.’ kaydını düştü.

FORMÜL NET: DURMAK YOK YOLA DEVAM

Milletvekili Aydemir Palandöken istişareleri kapsamında Palandöken ilçe başkanlığını ziyaret ederek Milletvekili adayı Fırat’la gözlemlerini paylaştı. Milletvekili Aydemir yaptığı açıklamada, ‘İlçe Başkanımız Sayın Haktan Ömeroğlu ve ekibi her seçimde olduğu gibi canhıraş bir gayret içerisinde. Şükran duygularımızı iletip, başarı diledik.  Formül net: Durmak yok yola devam. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN AZİZİYE ZİYARETİ

Milletvekili Aydemir Erzurum kent merkezli istişare ziyaretleri odağında AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığında AK Heyetle buluştu. Milletvekili Aydemir, ‘Aziziye ilçe başkanlığımızı ziyarette 14 Mayıs şahlanışımıza dönük çalışmaları konuştuk. İlçe Başkanımız Sayın Ensar Coşkun Bey şahsında bütün ak kadroya milletvekilliğimiz süresince verdikleri destekten dolayı müteşekkir olduğumuzun altını çizdik.’ açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE DAVAMIZ İÇİN HİÇ DURMADAN YOLA DEVAM DİYORUZ

Saha ziyaretleri bazında Aziziye Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Hatay’da Depremzedelerle hemhal olan Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan kardeşimize vekalet eden yardımcısı Ömer Faruk Töremen’le yerel hizmetleri konuştuk. Eşlik eden İlçe Başkanımız Ensar Coşkun’a ve çalışmalarıyla bize de büyük kolaylık sağlayan Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hiçbir makam ve pozisyon, “Lider, teşkilat ve dava” kavramlarından üstün değildir. Liderimizin ufkunda, teşkilatımızla birlikte şahlanan Türkiye davamız için hiç durmadan yola devam diyoruz. ‘ dedi.

 
Doğu Ekspresi'nde bayram yoğunluğu
 
‘Ülkemizi Türkiye Yüzyılı'yla zirveye çıkartacağız’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dumlu MHP’ye geri döndü
İYİ Parti’nin Erzurum’daki Kurucu İl Başkanı olan İbrahim Dumlu, yuvaya resmen geri döndü.
Fırat: ‘İlçelerimizin çehresi değişecek’
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı ...
Çelik: Aile destek sistemini hayata geçireceğiz
AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Milletvekili Adayı Ayşe Deniz Çelik, ...
 
Kocaaliler: 'AK Parti gençlerin partisidir'
Erzurum’un en genç milletvekili adayı olan Gökberk Kocaaliler, seçim gezilerinin ...
Aydemir: ‘İla’yı kelimetullah ufkumuzdur’
Milletvekili Aydemir, ‘Yüce rabbimizin birlik, dirlik ve beraberliğimizi ...
Küçükoğlu: ‘Yaparsa Ak Parti yapar’
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, geldiği Erzurum’da ayağının ...
 
AK Parti Erzurum adayları tanıtıldı
9 Nisan Pazar günü aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na ileten Ak Parti ...
Yurdagül: Gücümüzü Haykıracağız
AK Parti’nin ardından MHP’de de aday tanıtım toplantısı yapılacak.
Akpınar İyi Parti milletvekili adaylığından istifa etti
İyi Parti 28. Dönem Erzurum Milletvekili 6. sıra adayı Esra Akpınar milletvekili ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva