Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Erdoğan gençliğe seslendi
Erdoğan gençliğe seslendi
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
Bahçeli, ‘Dün başardık, bir kez daha başarırız
HABERLER>SÄ°YASET
3 Nisan 2017 Pazartesi - 12:02

Aydemir: “16 Nisan milli irade seferidir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye seferberliğidir. Bu tarihi adımın yegane gücü milli iradedir. Ülke adına, tarihe, tarihi bir yürüyüştür.” dedi.

Aydemir: “16 Nisan milli irade seferidir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye seferberliğidir. Bu tarihi adımın yegane gücü milli iradedir. Ülke adına, tarihe, tarihi bir yürüyüştür.’ dedi.

AYDEMİR MİLLİ ĞİTİM ÇALIŞANLARINA SESLENDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım çalışmaları kapsamında Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarıyla buluştu. Milletvekili Aydemir, İstişare ortamında gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde öngörülen sistemle ilgili değerlendirmelerde bulundu, soruları cevaplandırdı, değişikliği içeren maddeleri açıkladı.

AYDEMİR’DEN AK DÖNEM HATIRLATMASI

2002’den başlayan süreçle AK Parti hükümetlerinin fikir, inanç, teşebbüs hürriyetlerinin önünü açtığını, inanç sahiplerine reva görülen zulüm dönemini tarihin karanlıklarına ittiğini, sosyal ve ekonomik sorunların çözümünde günü birlik adımlar değil, tarihi atılımlar yapılarak reformlar gerçekleştirildiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de bu reformlardan biri olduğunu kaydetti.

TARİHE, TARİHİ YÜRÜYÜŞ

Türkiye’nin 2002 öncesiyle kıyaslanmayacak ölçüde geliştiği, her alanda ülke için milat sayılacak yatırım ve yaptırımlar kaydedildiğini bildiren Milletvekili Aydemir, ‘AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği AK ufukta tarihi yürüyüşümüzü sürdürüyor, yönetimde istikrar ve güven için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini siz milli irade ile paylaşıyoruz’ dedi. Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ortaya konulan hükümler milli iradenin ortak talebidir. Bizim sesimiz de milli iradenin sesidir’ vurgusunu yaptı.

SİSTEMLE GELEN İLKLER VE SİSTEMİN ÖZÜ

İstişare etkinliğinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin kaydettiği ilkler, ülkedeki sosyal ve ekonomik gerçekler ışığında vurgular, sistemin öncelikleri ve özellikleri üzerinde duran Milletvekili Aydemir, Türkiye’de sosyal ve ekonomik alanda gelişme ve büyümenin olmazsa olmazının istikrar, diğerinin ise yönetimde ve ekonomide güven olduğuna dikkat çekerek anayasa değişikliğinin özünü bu temellerin oluşturduğunu anlattı.

HAYDİ GENÇLER..HAYDİ EVET’E..

Türkiye’ye fikir, inanç ve teşebbüs hürriyetlerini kazandıran AK anlayışın paydaşlarıyla birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içinde 18 yaşındaki gençlere temsil hakkı getirdiğini, bunun demokrasi alanında bir reform olduğunu bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zihni emek ve ürünlerini demokrasimize kazandırma atılımımıza hayır diyenler, gençlerimize inanmayanlardır. Biz gençlerimize inanıyoruz. Biz gençlerimizin sesini, düşünce ve eserlerini ortaya çıkarmak, onların değerlerini sahiplenmek adına, evet çağrısı yapıyoruz’ kaydını düştü.

TERÖRLE MÜCADELE

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin en önemli getirilerinden birinin de terörle mücadele odağında ele alınması gerektiğine değinen Milletvekili Aydemir, ‘Değişiklikle yönetimde sağlanacak istikrar ve güven ortamıyla birlikte terörle mücadele azim ve kararlılığı güç kazanacak, terör odakları yok olacaklardır. DEAŞ’tan PKK’ya, FETÖ’den DHKP/c’ye kadar tüm ihanet şebekelerinin hayır cephesinde yer alması bu korkudandır. Yüce milletimiz 16 Nisan’da evetleriyle bu ihanet odaklarının beklentilerini yok edecek, onları tarihe gömecektir.’ dedi.

 
Aydemir: Esnaf, ‘Derdim Vatan, Kararım Evet’ azminde
 
Özel sektörden 'Erzurum'a 'Özel yaklaşım'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EGP referandum oyunu açıkladı
Erzurum'da faaliyet gösteren 14 gençlik sivil toplum kuruluşunun bir çatı ...
Aydemir: ‘İstikrar ve güven için ‘Evet’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Yönetimde istikrar, ekonomide ...
Yıldırım: '''Hayır' diyorlar çünkü kıskanıyorlar''
Başbakan Binali Yıldırım, "Ana muhalefet korku ve kaos peşinde. Hayal ...
 
'Türkiye'nin önündeki engeller kalkacak'
İlk olarak Atatürk Üniversitesi'nde 300 akademisyen ile kahvaltıda bir ...
Büyük Miting 15 Nisan'da
16 Nisan Halk Oylaması öncesinde bugün Erzurum İstasyon Meydanında Erzurum ...
Sekmen Bostancı'yı ağırladı
AK Parti Grup Başkan Vekili Prof. Dr. Naci Bostancı, Erzurum Büyükşehir ...
 
Aydemir: ‘Bu milletin terazisi asla yanlış tartmaz’
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin kahır ekseriyetle kabul bulacağından ...
İHA’nın 15 Temmuz belgeseli duygulandırdı
Türkez: "Bu vazife, ‘Ölüm tüyden hafif, görev dağdan ağır’ anlayışı ile ...
Yavilioğlu anayasa değişikliğini değerlendirdi
Yavilioğlu, sırası ile Kırıkkale, Burdur, Isparta, Ankara, Kütahya ve ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva