Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>SÄ°YASET
22 Mart 2023 Çarşamba - 15:09

Aydemir: ‘Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun’

Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milleti odağında İslam Alemi’nin Ramazan ayı neşve, sürur ve heyecanını paylaşıyor; Rahmet, Bereket ve Mağfiret ikliminin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, asrın afetinde darı bekaya hicret eden depremzede kardeşlerimize rahmet diliyorum. ‘ dedi.

Aydemir: ‘Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun’

Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milleti odağında İslam Alemi’nin Ramazan ayı neşve, sürur ve heyecanını paylaşıyor; Rahmet, Bereket ve Mağfiret ikliminin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, asrın afetinde darı bekaya hicret eden depremzede kardeşlerimize rahmet diliyorum. ‘ dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında ülke siyasi gündemindeki gelişmeleri yorumladı, TRKPA Heyeti olarak gözlemci olarak katıldıkları Kazakistan seçimlerini değerlendirdi, Türk Dünyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı duyulan saygı ve muhabbetleri paylaştı.

KAZAKİSTAN SEÇİMLERİ VE TÜRK DÜNYASI

TÜRKPA Üyesi olarak gözlemci olarak değerlendirdikleri Kazakistan’daki seçimlerin huzur ve sükun içinde gerçekleştirildiği, şeffaf bir ortamda yapıldığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Kazakistan, TDT ve TÜRKPA üyesi. Kazakistan’ın demokrasiyi bu derece içselleştirmesi, parlamentoyu bu derece şeffaf zeminlerde temsil edecek isimlerden oluşturması bizi mutlu etmiştir. 6 Partinin barajı aşarak parlamentoya girdiği seçim sonuçları inşallah Kazakistan'a huzur mutluluk getirecektir. Böyle bir niyazımız var. Hepsine başarı diliyoruz. Türk Dünyası için hayırlar getirmesini diliyoruz. ‘ dedi

ÖNCELİKLİ MESELEMİZ DEPREM BÖLGESİDİR

‘Bizim öncelikli meselemiz deprem bölgesidir. Oradaki insanlarımızın huzurudur. Bunun içinde böyle bir gayret üzereyiz.’ diyen Milletvekili Aydemir, afet bölgesinde alt ve üst yapının yenilenmesi kaydında ihya ve inşa seferberliğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufuk ve yönetiminde devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla afet bölgesine yoğunlaştığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Orada vatandaşlarımızın çok daha huzur üzerine Ramazan'a geçirmeleri için devletimiz ne lazım geliyorsa onu yapıyor. Çok kısa sürede kalıcı konutların yapılması için vira bismillah denildi.  Sayın Cumhurbaşkanımız gecesi gündüzü olmadan diğer bakanlarımız sabah akşam demeden hep oradalar ve çalışıyorlar. ‘ dedi

AYDEMİR SİYASİ GELİŞMELERİ YORUMLADI

Türkiye’deki siyasi gelişmeleri ele alan Milletvekili İbrahim Aydemir, "Gizli, kapalı kapılar ardında Öcalan'a özgürlük pazarlıkları yapılmış." dedi. Milletvekili Aydemir, basın toplantısında, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağına ilişkin HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın açıklamasını anımsattı.

Milletvekili Aydemir, "Niye, çünkü adayları belli, Kemal Kılıçdaroğlu. HDP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çok açık bir şekilde bunu ilan ediyorlar. 'Adayımız şudur' demiyor, kurnazlık yapıyorlar. Bu milleti hafife alıyorlar." diye konuştu.

NEYİN PAZARLIĞINI YAPIYORLAR?

HDP'lilerin, "14 Mayıs, Öcalan'ın özgürlüğüne kavuştuğu zaman dilimidir" şeklinde açıklamaları olduğunu anlatan Milletvekili Aydemir, "Bakın kendilerine hedef koymuşlar. Bunu kiminle konuştular, kiminle 'Öcalan'ı serbest bırakacağız' diye bir anlaşmaya vardılar? Herhalde Kemal Kılıçdaroğlu ile varmışlardır, adayları o çünkü. Gizli, kapalı kapılar ardında Öcalan'a özgürlük pazarlıkları yapılmış." sözlerini sarf etti.

ON BİNLERCE ŞEHİDİMİZİN KANINDAN HABERİNİZ YOK MU?

Milletvekili Aydemir, "Pervin Buldan 'PKK terör örgütü değildir. Bunu MHP Genel Başkanı kafasına yazsın' demedi mi? Bugün bunların güzelleme yaptıkları Selahattin Demirtaş, PKK'yı 'silahlı halk örgütü' diye tarif etmedi mi? On binlerce şehidimizin kanından, onların sızlayan kemiklerinden haberiniz yok mu? Bunu bile bile onların adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında HDP ile beraber nasıl olursunuz?" sorularını yöneltti.

AYDEMİR AKŞENER’E SORDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısındaki "Bizim için Nevruz birliğin günüdür, terörün günü değildir" açıklamasına dikkati çeken Milletvekili Aydemir, "Bunlar her zeminde bunu söylüyorlar zaten. Sayın Meral Akşener, yarın cumhurbaşkanı yardımcısı olsanız, Pervin Buldan size 'O koltukta bizim sayemizde oturuyorsunuz' diyecek. Tıpkı parlamentoda Fatma Kurtulan'ın sizin sıralarınıza dönüp, 'Bizim sayemizde burada oturuyorsunuz' dediği gibi. İçinize siniyorsa buyurun beraber olun." ifadesini kullandı.

Sırrı Süreyya Önder'in, "(Yurtta sulh, cihanda sulh) derken Atatürk'ün aslında barış istemediğini; 100 yıllık bir avans aldığını" iddia ederek, ne demek istediğini soran Milletvekili Aydemir, "Siz ülkeyi böleceğinizi şimdi söylüyorsunuz. Bu ifadelerin, yarın elinize imkan geçtiğinde, bu anlama geldiğini söyleyeceksiniz." görüşünü paylaştı.

AYDEMİR İYİ PARTİLİLERE SESLENDİ

İYİ Partililerin bu yaklaşıma rıza göstermeyeceklerini belirten Milletvekili Aydemir, "İYİ Parti'deki ülkücü kardeşlerime sesleniyorum, onların hassasiyetlerini bilen birisiyim ben. Onlar asla bu yaklaşımı rıza göstermeyecekler, cevaz vermeyecekler. Onlar Cumhurbaşkanımızın arkasında kenetlenecekler." düşüncesini dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Bizim geçmişimiz devleti savunmakla geçti. PKK'lıların, devlet düşmanlarının karşısında duran da biziz" açıklamasına işaret eden Milletvekili Aydemir, "Geçmişini biliyoruz da geleceğini, şimdiki halini de biliyoruz. Şimdiki halin ne, onlarla beraber iş tutmak." yorumunda bulundu.

 
TBMM’ye Dadaş Genel Sekreter
 
Valilik patlayıcı malzeme ticareti ve kullanımını yasakladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM’ye Dadaş Genel Sekreter
TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun, milletvekili aday adaylığı ...
Bahçeli: 'Kardeşliğimiz yegane güç kaynağımızdır’
Bahçeli, Nevruz’un milli kader ortaklığının ve kardeşlik bağlarının mihenk ...
Altun’dan kara propagandaya tepki
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, herhangi bir afet durumunda ...
 
‘Hayırlı olsun’
Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık ...
MHP’de milletvekili aday adaylığı süreci tamamlandı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 28. Dönem Milletvekili Genel ...
Aydemir Almatı’da EİK 2025 Erzurum’a dikkat çekti
Mülakatlarda Erzurum’a ilişkin kayıtlar düşen Milletvekili Aydemir, Erzurum’un ...
 
Seçmen listeleri Türkiye genelinde askıda
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ...
Küçükoğlu: ‘Nevruz birlik ve dayanışmanın adıdır’
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, tüm yurtta çeşitli etkinliklerle ...
Aydemir: ‘Nevruz kardeşlik ve birlik mesajıdır’
Nevruz Töreninde katılımcılara seslenen Milletvekili Aydemir, ‘Türk Dünyasının ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva