Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>EKONOMÄ°
6 Ocak 2022 Perşembe - 16:06

Aydemir: ‘Niyetin hara, menzilin hora’

Milletvekili Aydemir, ‘Niyetin hara, menzilin hora’ sözünü paylaşarak, ‘Eştiğinize düşersiniz, işiniz bu sizin. Niyetiniz neyse sonucunu yaşarsınız. Biz hep milletin lehine düşündük, milletin lehine düşündüğümüz için de Cenab-ı Hak önümüzü açtı her zaman' dedi.

Aydemir: ‘Niyetin hara, menzilin hora’

TBMM’de AK Parti grubu adına söz alan Milletvekili Aydemir, kurlardaki yükselişin muhalefette önce sevinç, 20 Aralıkta açıklanan tedbir paketleriyle yaşanan düşüşün ise hüzün oluşturduğuna işaret etti. Milletvekili Aydemir, ‘Niyetin hara, menzilin hora’ sözünü paylaşarak, ‘Eştiğinize düşersiniz, işiniz bu sizin. Niyetiniz neyse sonucunu yaşarsınız. Biz hep milletin lehine düşündük, milletin lehine düşündüğümüz için de Cenab-ı Hak önümüzü açtı her zaman. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN PAYLAN’A CEVAP

Stokçuluğa karşı caydırıcılığın artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.  AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Genel Kurul’da ‘Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı’na dönük değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmeye itiraz eden HDP’li Garo Paylan’a cevap veren Milletvekili Aydemir, “Biz, sizin yaklaşımınızdan utanıyoruz. ” kaydını düştü.

‘KURDAKİ DÜŞÜŞTEN ISTIRAP DUYUYORLAR’

20 Aralık’ta yaşanan kurlardaki düşüşün muhalefete bir büyük acı yaşattığını savunan Milletvekili Aydemir, ‘Bir panik, bir panik, bir panik var ki şuraya çıkan bütün muhalefet sözcülerinde bunu görebiliyoruz başta Garo Paylan olmak üzere. Kim ki buraya geliyor, görüyoruz ki yaşananlardan dolayı müthiş bir ıstırap duyuyorlar. Bakın, zaman dilimleri çok önemli. Hakikaten birçok şeyi remzederler zaman dilimleri. 20 Aralık da bundan sonrası için böyle bir zaman olacak. O gün yaşananlar muhalefeti tuş etti resmen. ‘ diye konuştu.

 ‘MUHALEFET ARTIŞA SEVİNİP, DÜŞÜŞE ÜZÜLDÜ’

20 Aralıkta alınan tedbirlerle kurlarda düşüş yaşandığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘O gün biz Plan ve Bütçe Komisyonunda bir kanun görüşmesi yapmak üzereydik. Sabahleyin kurlarda 18 lira bir fiyat görünce muhalif olanlarda bir büyük lezzet, bir büyük neşe görmüştük. Akşam da hüznün zirvesine vardılar. Niye? Yedikleri tokadın acısından. Şimdi burada da aynı şeyleri görüyorum ben.

Ne yapmışız biz? Suni birtakım gelişmelerin önüne geçmişiz, aldığımız birtakım kararlarla muhalefeti sukutuhayale uğratmışız. Herkes biliyor ki iktisadi zeminde hiçbir sıkıntı yok, hiçbir kırılma yok; öyleyse bu kurlar niye yükseliyor? Manipülatif yaklaşımlardan dolayı. İşte alınan kararlar bunları berhava etmiştir. O yüzden de hâlen daha acısını görüyoruz sizde. Dahası olsun, beter olun inşallah! ‘ dedi.

‘MİLLETİMİZİN YÜREĞİNDE ÖZEL BİR YER EDİNMİŞİZ’

Döviz kurlarında artık manipülatif yükselişlerin olmayacağını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘O sizin beklediğiniz kurlardaki artış bundan sonra olmayacak, daha düzgün bir zemin çıkacak. Ne diyoruz biz? Sırlı kavramlar kullanıyoruz, sırlı; buraya yönelin. Yatırım diyoruz, üretim diyoruz, istihdam diyoruz, ihracat diyoruz ve geldiğimiz nokta, milletimizin yüreğinde özel bir yer ediniyor ‘ diye konuştu.

‘BİZ MİLLETLE BERABERİZ’

Milletvekili Aydemir Genel Kuruldaki konuşmasında, ‘Biz sahada milletle beraberiz. Burada, ben biliyorum, seçimden bahsedenler filan, sandıktan bahsedenler, samimi söylüyorum arkadaşlar, sandık önlerine gelse fellik fellik kaçacak yer ararlar, bunları görüyoruz biz. Bakın, Azerbaycan'daki Türklerin özel bir aforizması var, derler ki: "Niyetin hara menzilin hora." Bu ne anlama geliyor biliyor musunuz? Eştiğinize düşersiniz işiniz bu sizin. Niyetiniz neyse sonucunu yaşarsınız. Biz hep milletin lehine düşündük, milletin lehine düşündüğümüz için de Cenab-ı Hak önümüzü açtı her zaman. ‘ ifadelerine yer verdi.

‘2023 SEÇİMLERİNDE MUHALEFETE NAL TOPLATACAĞIZ’

Milletvekili Aydemir, ‘Göreceksiniz arkadaşlar, size seçimlerde de nal toplatacağız Cumhur İttifakıyla. Burada, şunun altını hep çizdik a, dedik ki: "Şuradaki ak pak kadroya, şuradaki pirüpak insanlara kulak verin, yöntemimizi taklit edin." Bizi taklit ederseniz, samimi söylüyorum milletin yüreğinde siz de yer bulursunuz. Aksi hâlde ne oluyor? Kendiniz söyleyip kendiniz dinliyorsunuz. Bu öneri de bu mahiyettedir, bunu havidir, biz bunu, bu öneriyi verenleri yıllardır takip ediyoruz, görüyoruz. Bir tane öngörüleri çıkmadı, sahici bir hâl bulmadı, bunlarda olmayacak, ülkemiz çok daha özel yerlere gidecek, enflasyonu da yerle yeksan edeceğiz Allah'ın izniyle. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN YERLİ VE MİLLİ ANLAYIŞ VURGUSU

Muhalefetin yaklaşımına tepki gösteren Milletvekili Aydemir, ‘Sözünüzün hüküm ifade edebilmesi için duruşunuzun olması lazım. Kulağınızı, zihninizi, beyninizi Amerika'ya, dışarıya teksif edeceksiniz. Oradan gelen talimatlara göre burada hareket edeceksiniz. Sonra "Bundan utanç duymuyor musunuz?" diyeceksiniz. Utancı sizin yaklaşımınızdan duyuyoruz biz Biz millî, yerli anlayışı ifade ediyoruz, yaptığımız her daim de bu olmuştur. O yüzden de milletin yüreğinde yer bulmuşuzdur.’ kaydını düştü.

 
Mühendislik fakültesinin başarısı tescillendi
 
Ailelerin evlat nöbeti 858’nci gününde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TKDK’dan Erzurum’a 42 milyon hibe desteği
Özlü; 2021 yılında yapılan ödemeler içerisinde Büyükbaş ve Küçükbaş Et ...
Erzurum’dan 4 kıtaya ihracat
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da Aralık ayında 13, 2021 yılı bütününde ...
Enflasyonla mücadelede kararlılık
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyon ile mücadele kapsamında ...
 
Nebati gelir-fiyat çekişmesini değerlendirdi
Nebati, geleneklerden ve genel kabul görmüş uygulamalardan oluşan Ortodoks ...
Bölge Üniversitelerinin 47 projesine destek
Atatürk Üniversitesi Mavi Salon’da yapılan toplantıda, DAP Bölge Kalkınma ...
KOSGEB’ten, nitelikli genç istihdamına destek
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ...
 
Ayvalı Barajı bölge ekonomisine katkı sağlıyor
Ayvalı Baraj gölünde kafes balıkçılığı yapan üreticiler geçen yılın son ...
Erzurum’da teşvikli yatırım sayısı 476’ya çıktı
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da Ekim 2021’de 466 olan Teşvikli yatırım ...
Erzurum’dan 1 yılda 28.4 milyonluk ihracat
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - Erzurum’da bu yılın Aralık ayında 2 milyon 21 ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva