Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
23 Nisan 2018 Pazartesi - 12:32

Aydemir: ‘Milli İradenin Tercihi Azizdir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Asırlara hükmeden ecdadımızın mübarek yadigarı, birlik, beraberlik ve kardeşlik coğrafyası, Rabia umdesinin her karış toprağına şüheda kanıyla işlendiği ülkemiz, milli iradenin emsalsiz bir eseridir. ‘ dedi.

Aydemir: ‘Milli İradenin Tercihi Azizdir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Asırlara hükmeden ecdadımızın mübarek yadigarı, birlik, beraberlik ve kardeşlik coğrafyası, Rabia umdesinin her karış toprağına şüheda kanıyla işlendiği ülkemiz, milli iradenin emsalsiz bir eseridir. ‘ dedi.

‘MİLLİ İRADE BİR İMAN KALASIDIR’

Milli duruşun ülke tarihlerini şekillendirdiği, küresel konum ve durumunu belirlediğini ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Tarihimizin tüm şanlı sayfaları, milli dirilişimizi kaydeden destanlarımız, bizi kainata bir maneviyat milleti olarak tarif ettiren duruşumuzun ilhamı, milli irademiz ve onun ilayı kelimetullah için devleti ebedi müddet kararlılığıdır.’ tasvirini yaptı.

‘MİLLİ İRADE, ERDEMİN TARİFİDİR’

Milletvekili Aydemir, ‘Ruhu erdem temelli Milli irademiz, AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde küresel boyutta ufuk açarak 15 Temmuzda FETÖ iblisi ihanetine karşı tarihi bir kıyam sergilemiş, Meclisimizin Gazi olma şerefini bir kez daha tescil ettirerek, vesayet odakları ve onlara destek veren hainleri ebedi zillete mahkum kılmıştır. ‘ dedi.

‘MİLLET İRADESİ 24 HAZİRAN’DA BİR KEZ DAHA TECELLİ EDECEK’

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimle Millet iradesinin bir kez daha ortaya konulacağını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz ve onun mübarek iradesi bir kez daha tecelli edecek, Türkiye AK liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği AK ufka yürüyüşünü sürdürecek, 2023 yürüyüşü bir iman ve şevk atmosferinde devam edecektir.’ İfadesini kullandı.

AYDEMİR’İN MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 98. kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, ‘Muhteşem tarihimizin müellifi, milli irademizdir’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Başkomutanımız, AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘23 Nisan 1920, her yaştan ferdiyle vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için yılmadan mücadele eden aziz milletimizin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir. ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla Meclisin kurulması, tam bağımsızlık hususunda azim ve kararlılığımızın tüm dünyaya ilanı anlamına gelmiştir.’ beliğ tespitini yürekten paylaşıyoruz. Milli iradenin imanlı kararlılığı 15 Temmuzda bir kez daha tecelli etmiş, milli iradenin yüreği olan TBMM’yi yok etmek isteyen hainler karşısında nefislerini Rabiaya adamış şehitlerimiz ve canlarından geçen aziz gazilerimiz milli irade vakar ve haysiyetini çiğnetmemiştir.’ dedi.

AYDEMİR’DEN CHP’YE TEPKİ

Mesajında, CHP tarafından Gazi Meclisin temsil ettiği milli irade vakar ve haysiyetine yakışmayan bir tutumun izlendiğine işaret eden, milli irade tercihine ters düşen yaklaşımın TBMM’nin kuruluş yıldönümüne rast gelmesini de talihsiz bir tesadüf olarak yorumlayan Milletvekili Aydemir, ‘Millete hizmet yüksekliğini ifade eden siyaset kulvarını, 70’li yıllara çeviren CHP yaklaşımını telin ediyoruz. FETÖ projesi gereği milletvekilliği payesini pespaye hale getirme gayreti millete hakarettir. Milletimiz bunları not ediyor. Gereğini 24 Haziran’da yapacaktır. Milleti temsil gibi yüksek bir payeyi ifade eden milletvekilliği yazık ki bugün CHP eliyle niteliksiz hale getirilmiştir.  Yazıklar olsun!’ kaydını düştü.

ŞÜKRAN VE RAHMET NİYAZI

Milletvekili Aydemir, ‘Milli irade tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 98’inci kuruluş yıldönümünü, milli irade hassasiyet, dikkat ve hürmeti içinde kutluyor, yüce milletimiz evlatlarının bayramını tebrik ediyor,  aziz milletimizin coşkusunu kalben paylaşıyoruz. Milli irade haysiyet ve onurunu ifade ile, TBMM’yi kuran İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı, cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ile tüm şehit ve gazilerimizi, 15 Temmuz’da milli irade uğruna nefislerini adayan şühedamızı rahmet ve şükranla anıyoruz.’ dedi.

 
Horasan’da milli coşku
 
Oltu EHD genel kurula gitti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Karataş’tan 23 Nisan mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 23 Nisan ...
“Geçmişten geleceğe köprüdür çocuklarımız”
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
Erken seçim önergesi görüşmeleri TBMM’de başladı
Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzaları ...
 
Sekmen muhtarlarla istişare etti
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şenkaya ve Olur’da düzenlenen ...
Deligöz; “Yeni Türkiye’nin şahlanış tarihidir”
Deligöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından dile getirilen ve ...
Karataş: “24 Haziran’a hazırız”
MHP İl Başkanı Karataş: “Biz 24 Haziran’a hazırız” dedi.
 
Aydemir: ‘Milli İrade AK sadakat ve vefada kararlıdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erken seçim ülkemiz, bölgemiz ...
Deligöz’den tarım ve hayvancılıkta kalkınma vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi ...
Aydemir: ‘Erzurum bir sevda, Erzurumluluk bir davadır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum dışında yaşamını ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva