Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
3 Temmuz 2019 Çarşamba - 18:19

Aydemir: ‘Erzurum, daima yükselen değerdir’

Aydemir, ‘Erzurum; beşeri sermayesi, milli ve manevi hassasiyetleri, tarihe yön veren vicdani dikkatleri, milli irade ferasetine kaynaklık eden irfanı, Rabia imanıyla yalnız Anadolu Coğrafyasının değil, aynı zamanda İslam ve Türk Dünyasının hep yükselen değeridir.’ dedi. 

Aydemir: ‘Erzurum, daima yükselen değerdir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum; beşeri sermayesi, milli ve manevi hassasiyetleri, tarihe yön veren vicdani dikkatleri, milli irade ferasetine kaynaklık eden irfanı, Rabia imanıyla yalnız Anadolu Coğrafyasının değil, aynı zamanda İslam ve Türk Dünyasının hep yükselen değeridir.’ dedi. 
AYDEMİR’İN ERZURUM TARİFİ 
Erzurum’un Türkiye siyasetine yön veren özel ve ayrıcalıklı bir basiret adresi olduğunu; bunu, bütün tarih duraklarında, özellikle milli mücadelede ortaya koyduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Aziziye’de milli mücadeleye ruh veren destanlardan birini yazan, 23 Temmuzda Anadolu Coğrafyası için diriliş manifestosunu ortaya koyan, 15 Temmuz’da FETÖ iblislerine karşı milli iradeye bayraktarlık eden Erzurum, tarihimizin vakarını temsil eder.’ dedi. 
ERZURUM HASSASİYETİ 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yasama çalışmaları kapsamında Erzurum çalışmalarını sürdürüyor. Her hafta TBMM Genel Kurul ve Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarının sona ermesiyle Cuma-Pazartesi günlerinde Erzurum’da dadaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, danışma ofisinde ziyaretçileri dinlerken, sahada esnaf ve eşrafla istişare ediyor. 
HAFTALIK PROGRAM 
Milletvekili Aydemir Erzurum’da gerçekleştirdiği haftalık etkinlikleri programı çerçevesinde Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca’yla mesleki beklentiler odağında görüşme yaptı. Taksi duraklarında esnafla buluşan Milletvekili Aydemir, gündem ve güncele dair tespitleri paylaştı, Çaykara esnafını ziyaret ederek, ekonomik beklentileri topladı. Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile bir araya gelen Aydemir, ilçenin 2023 vizyonuna dair yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
BAŞKAN KARACA İLE İSTİŞARE 
Milletvekili Aydemir Erzurum çalışmaları kapsamında Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ile bir araya geldi. Karaca’nın sunum yaptığı Matbaacılar Federasyonu 14. Başkanlar Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, “Sayın Hikmet Karaca’yı ziyaretimiz sektörde yaşananları birinci ağızdan dinlememizi sağladı. E-Fatura uygulamasına dönük matbaacıların görüşlerini aktaran Başkanımız “Matbuat yayıncılığın temelini ifade eder” tespitiyle sahabetlik beklentisini aktardı. ‘ dedi. 
ÇAYKARA ESNAFIYLA BULUŞMA 
Milletvekili Aydemir daha sonra Çaykara Caddesi esnafıyla buluştu. Caddede yer alan taksi duraklarında esnafı dinleyen Milletvekili Aydemir, ‘Taksi durakları toplumun nabzını en kestirme yoldan aktaran mekanlar. Ziyareti ihmal etmiyoruz. Ufuk açan tespitlerine ve ıskaladıklarımızı hatırlatan hallerine minnettarız. Dadaşça yaklaşımları bize ufuk oluşturuyor. ‘ yorumunu yaptı. 
‘ESNAFIMIZA MİNNETTARIZ’ 
Aydemir’e ziyaretleri sırasında Çaykara esnafı ikramda bulundu. Milletvekili Aydemir, ‘Çaykara caddesi esnaf ziyaretimiz, eşsiz lezzetlerden nasibimize düşeni almamıza vesile oldu. Ak kadroyu yürekten sahiplenen, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkuna sadakat ve vefadan taviz vermeyen güzel hemşerilerim, izzet, ikram takdiminde de numune-i timsaldirler. İftihar ediyoruz. ‘ dedi. 
AYDEMİR’İN TORTUM GÜNDEMİ 
Milletvekili Aydemir haftalık çalışma programı düzeyinde Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile bir araya geldi. Görüşmede Tortuma ait yatırımlar, programlı kamu hizmetleri değerlendirildi. Köprüköy İlçesinden gelen köy muhtarı Servet Güven’in de katıldığı görüşmede Marka ilçe konsepti ele alındı, ilçelerin 2023 yol haritasına değgin tespitler aktarıldı. 

 
Erzurum Oltu Sivridere Sulama Barajında sona gelindi
 
Oto ve market hırsızı polisten kaçamadı 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Orhan'dan 'Çat Kapı' Ev Ziyaretleri
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ev ziyaretlerine devam ediyor. 
Aydemir’den basın buluşması 
Siyasette dirayet, ekonomide bereket vurgusu 
Milletvekili Altınok muhtarlarla bir araya geldi 
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok muhtarlarla bir araya geldi. 
 
Sekmen Çatlılarla Buluştu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hizmet ve istişare ...
Aziziye’de haşerelere geçit yok 
Aziziye Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçenin dört bir tarafında ilaçlama çalışması yapıyor. 
Büyükşehir Meclisi toplandı
Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı Meclis toplantısını yaptı.
 
 Büyükşehir’de “Sıfır Atık” seferberliği 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde “Sıfır Atık” seferberliği başlatıldı.
Orhan JKBB encümen üyeliğine seçildi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara’da düzenlenen Jeotermal ...
Nazik Çarşı'ya Büyükşehir Eli
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Cephe Sağlıklaştırma” çalışmaları ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva