Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Savunma sanayi kahramanı: Nuri Paşa
Savunma sanayi kahramanı: Nuri Paşa
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
ETÜ’den I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu
ETÜ’den I. Erzurum Fen Liseleri Sempozyumu
700 kilo uyuşturucu ele geçirildi
700 kilo uyuşturucu ele geçirildi
HABERLER>SÄ°YASET
31 Ekim 2022 Pazartesi - 13:23

Aydemir: ‘Erzurum, Türkiye Yüzyılında da özne şehir'

Aydemir, Türkiye Yüzyılı vizyonunda Erzurum’un tarihi veçhesi, kültür ve sanat değerleri, beşeri sermayesi ve Dadaş Aklıyla öncü iller arasında yer alacağını kayda geçerek, "Muhteşem tarihimizin özne şehirlerinden Erzurum, Türkiye Yüzyılının da müellifi olacaktır" dedi.

Aydemir: ‘Erzurum, Türkiye Yüzyılında da özne şehir

Milletvekili Aydemir, Türkiye Yüzyılı vizyonunda Erzurum’un tarihi veçhesi, kültür ve sanat değerleri, beşeri sermayesi ve Dadaş Aklıyla öncü iller arasında yer alacağını kayda geçerek, ‘Muhteşem tarihimizin özne şehirlerinden Erzurum, Türkiye Yüzyılının da müellifi olacaktır. ‘ dedi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’da Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yıldönümü coşkusunu dadaşlarla paylaştı. Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu katılan Milletvekili Aydemir Aziziye ve Yakutiye İlçelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi.

AYDEMİR AZİZİYE’DEYDİ

Ilıca’da yapımı tamamlanan ve 100’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan Termal Aqua Parkta incelemelerde bulunan Milletvekili Aydemir, bilimi doğal potansiyelle buluşturarak, ilçeye marka değer kazandıran Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve ekibine teşekkür ederek, ‘Aziziye termal kaynakları, tarımsal imkan ve değerlerinin yanı sıra, turizmde de markalaşıyor. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ

Türkiye’nin yerli ve milli değerleriyle küresel çapta markalarıyla gündem oluşturduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, özellikle yerel kayıtta AK Parti ve Cumhur ittifakı Belediyelerinin markalaşmada öne çıktığını, Aziziye Belediyesinin de ülke çapında termal kaynakları ve bu odakta gerçekleştirilen yatırımlarıyla tarif bulduğunu aktardı.

‘BİZ HEP ERZURUM’U ÖRNEK GÖSTERİYORUZ’

Erzurum bazında yerel yönetimlerin, Büyükşehir başta olarak ülke yerel hizmetler alanında vizyon çizdiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, bu gerçeği TBMM Genel Kurulu, Plan ve Bütçe Komisyonu ile günlük gerçekleştirdiği basın toplantılarında dile getirdiğini, Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyelerindeki başarısızlığının giderilmesi için Erzurum Belediyelerinin örnek alınması gerektiğini vurguladığını bildirdi.

‘BELEDİYELERİMİZ ESER SİYASETİ İZLİYOR’

Üreten, yenilikçi ve çağdaş anlayışla Halka hizmet sunan Erzurum Belediyelerinin aynı zamanda eser siyaseti izlediği, belediyelerin hitap ettiği her alanda AK Belediyecilik modelini hayata geçirerek, vatandaş memnuniyetini ölçü aldıklarını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Yerel yönetimlerimizle gurur duyuyoruz. ‘ dedi.

‘ERZURUM, TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUNDA DA ÖZNE ŞEHİR’

Aziziye İlçesinde vatandaşlarla görüşen, esnafın işyerlerine konuk olan Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefinin içerdiği esasları paylaştı, Erzurum’un bu vizyon çerçevesinde konum ve durumunu değerlendirerek, ‘Cumhuriyeti kuran Şehir Erzurum, Türkiye Yüzyılı vizyonunda da özne şehirler içerisinde yerini alacaktır ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR BİLİM ERZURUM’DAYDI

Milletvekili Aydemir Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti yöneticileri ve Palandöken Belediye Başkanı Ensar Özdemir’den oluşan AK Heyetle birlikte BİLİM Erzurum’u ziyaret etti. Astronomi, Havacılık ve Uzay, Teknoloji, Matematik, Doğa Bilimleri, Girişim, Akıllı Tarım alanlarında ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilere uygulamalı eğitim imkanının sunulduğu atölyelerde eğitim alan öğrencilerle görüşen Milletvekili Aydemir, Erzurum’un bilimsel sahada da yükselen değer olduğunu vurguladı.

‘BİLİM ERZURUM’la Türkiye Yüzyılında bilgiyle donanmış gençler hedefliyoruz.’ diyen Milletvekili Aydemir, T3 Vakfına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e, Direktör Yakup Koçak ve çalışanlara teşekkür etti.

‘GENÇLERİMİZ GÜVENCEMİZ’

Türkiye’nin AK Parti iktidarları dönemiyle birlikte yerli ve milli teknoloji alanında küresel boyutta gıpta ile izlenen gelişmelerin odağı haline geldiği, TOGG başta olarak ülkenin kendi teknolojik değerlerini ifade eder düzeye yükseldiğini belirten Milletvekili Aydemir, Erzurumlu gençlerin bu oluşumda öne çıkacağından emin bulunduklarını söyledi.

AYDEMİR ERZURUMSPOR’DAYDI

Milletvekili Aydemir’in hafta sonu Erzurum saha çalışması kapsamında Erzurumspor da vardı. Mavi Beyazlı kulübü ziyaret eden Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti Başkan Ahmet Dal’la görüştü. Mavi Beyazlı ekip antrenman sahasında Teknik Sorumlu Uğur Bayarslan’dan bilgi alan Milletvekili Aydemir, taraftarlara seslenerek, ‘Erzurumspor ortak sportif değerimiz. Takımımızın imkansızlıklar ve sorunlarını aşarak hedeflediği konuma yükseleceğine inanıyoruz. Bir taraftar olarak yüreğimiz ekibimizle atıyor. Erzurumspor yeniden yükselişe geçecektir. Sayın Başkanımızın olağanüstü çabaları, teknik heyetin bilgisi, futbolcu kardeşlerimizin azmiyle bu kırılgan süreci hep birlikte aşacağız.’ dedi.

 
Erzurumlu Gençler Efeler Gençlik Kampı’nda
 
Nöbetteki babadan kızına 'teslim ol' çağrısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen’den Cumhuriyet Bayramı mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Bayramı ...
'Liderimizin ufkunda Türkiye yüzyılını inşa ediyoruz'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yayımladığı kutlama mesajında ...
Karataş’tan Cumhuriyet kazanımları mesajı
Türkiye Cumhuriyet'i Devleti'nin kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama ...
 
Şentop’tan 'Güçlü ve tam bağımsız Türkiye' vurgusu
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Meclis, Kamu Denetçiliği Kurumu ve Sayıştay ...
Aydemir: ‘Biz milletin yüreğini biliyoruz’
Aydemir, "Biz neysek oyuz. Biz Trakya'da neysek Diyarbakır'da da oyuz. ...
Aydemir gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel ...
 
'1923’ün eser ve emanetlerini yıktırmayacağız'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu, iki de bir meydan ...
Aydemir İslam Yıldırım’ı milli ferasete örnek gösterdi
Milletvekili Aydemir, Yavi Şehitlerini ve hainlere direnerek iki öğretmenin ...
Fincancı'ya tepkiler çığ gibi büyüyor
Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Sadık Çat, TSK’nın ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva