Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
3 Şubat 2019 Pazar - 12:24

Aydemir: ‘Dadaş feraseti, ‘cumhur ittifakı’ diyor’

DADAŞ GAZETESİ HABER MERKEZİ

Aydemir: ‘Dadaş feraseti, ‘cumhur ittifakı’ diyor’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dadaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği ufuk ve belirlediği yol haritasına sadakat ve vefa anlayışıyla yaklaştıklarını kaydederek, ‘Dadaşlar; ‘ Cumhurbaşkanımız milletçe kendimize olan güven duygumuzu yeniden hayata geçirdi; O’na ilanihaye duacıyız ve destek sunuyoruz’ mesajını veriyor.’ dedi. 
Ak dava ve milli vicdan uyanışı 
AK Davanın milli ve manevi değerlere bağlılık, ortak hassasiyet ve dikkatlere saygı, milli iradeye muhabbeti öngördüğünü, milli vicdan uyanışına öncülük ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, Milli şairimiz Mehmet Aki F Ersoy’un, ‘Girmeden tefrika bir millete düşman giremez/toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez’ tespitini paylaşarak, ‘Bizim davamız birlik ve beraberlik davası, kardeşlik kararlılığıdır.’ kaydını düştü. 
Aydemir Aşkaleli Dadaşlarla buluştu 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir 31 Mart yerel seçim çalışmaları programını Aşkale’de sürdürdü. Milletvekili Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale Belediye Başkan adayı Ahmet Yaptırmış, Aşkale AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Polat ve danışmanlarıyla birlikte Aşkaleli dadaşlarla buluştu. Esnafı ziyaret eden heyet daha sonra seçim çalışmalarını değerlendirdi. 
Aşkale’de Birlik Ahdi’ 
Aşkale çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’un nadide ilçesi Aşkalemizde Belediye Başkan ve Meclis Üyesi aday adaylarımızla buluştuk. Adayımız Sayın Yaptırmış ve İlçe Başkanımız Sayın Polat, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın da iştirakiyle 31 Mart zaferi için birliğimizi ve ahdimizi yeniledik. ‘ açıklamasını yaptı. 
‘Dadaşlara şükran borcumuz var’ 
Aşkale’nin beşeri ve fiziki yapısıyla Dadaşlık duruşunu temsil eden bir gönül adresi olduğuna değinen Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’un batı kapısı Aşkale kurulduğumuz günden bu yana hep ak anlayışın kalesi oldu. 31 Mart, Cumhur ittifakıyla bu fotoğrafın çok daha net ve berrak hale geleceği tarih olacaktır. Bu yaklaşıma yüreğini rapteden kardeşlerimize şükran borcumuz var. ‘ dedi. 
Erzurum Yerel Yönetiminde Ak Anlayış 
Erzurum’un yerel hizmetler noktasında çağlar üzerinden aştığını söyleyen Aşkalelilerin; “İnanıyoruz ki, önümüzdeki 5 yıl ilçemizin hiçbir sorununun kalmadığı zaman dilimi olacak. Şimdiden Büyükşehir Başkanımız Mehmet Sekmen ve Ahmet Yaptırmış başkanlarımıza kolaylık diliyoruz” dediklerini ileten Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti Belediyecilik anlayışı, milletimizin değerler açılımının hayata geçirilmesidir. Dadaşlar bu bilinç ve muhabbetle Cumhur ittifakına destekte kararlıdır.’ yorumunu yaptı. 
‘Millet olanı biteni, oynanan oyunları çok net görüyor’ 
Erzurum’un her yerinde olduğu gibi Aşkale’de de milli hassasiyet ve milli irade dikkatinin dorukta olduğu, vesayetçilere, halkın iradesine darbe vurmak isteyenlere karşı ortak bir nefretin olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Hakikatlerin üstünün örtüldüğü günler geride kaldı. Millet olanı biteni, oynanan oyunları çok net görüyor. “Venezuella üzerinden hesap yapıyorlar” diyen Aşkaleli yüzlerce hemşehrimizle müşavereden çok şey öğrendik. Allah razı olsun. ‘ dedi. 
Sekmen’e Övgü 
Aşkale çalışmalarını kahvehane ziyaretleriyle devam ettiren Milletvekili Aydemir ve beraberindekiler, birer millet kıraathanesine dönüşmüş muhabbet mekanlarında dadaşlarla meşverette bulundu. Milletvekili Aydemir, ‘Kahvehanelerde beraber olduğumuz yüzlerce hemşehrimiz, dükkanlarında maişet beklentisindeki hemşehrilerimiz, Erzurum Büyükşehir belediyemizin hizmetleri en ücra noktalara ulaşıyor, Başkanımız Mehmet Sekmen’e Aşkaleliler olarak teşekkür ediyoruz.” mesajını gönderdiler. Bu mesajı yürekten paylaşıyoruz. ‘ ifadesine yer verdi. 
Aydemir ve beraberindekilerinin Aşkale programı İlçe Başkanlığınki geniş katılımlı sohbet meclisi ile tamamlandı. Milletvekili Aydemir, ‘Vurgumuz, toplu atan yürekleri hiçbir gücün sindiremeyeceği ve atılan adımların başarıya götüreceğineydi. Katkı sunan teşkilatımıza, hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler. ‘ dedi. 

 
Cumhur İttifakı kazanacak 
 
Doğu Anadolu’da kış 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhur İttifakı kazanacak 
31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Oltu Ak parti ve Milliyetçi Hareket ...
CHP'nin Erzurum adayları belli oldu 
Erzurum Büyükşehir Mehmet Sait Şimşek 
“Gönül Belediyeciliği Yol Haritamız”
AK Parti'nin Palandöken İlçe Belediye Başkan adayı Muhammet Sunar, 31 ...
 
Uzundere’de Cumhur İttifakı buluşması
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Uzundere’de ...
Bulutlar: Partimin Emrindeyim
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 31 Mart’ta yapılacak olan ...
Karslı adaylık başvurusu yaptı
Pasinler Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Karslı, Ak Parti ...
 
Aziziye’de Cumhur ittifakı coşkusu
Cumhur İttifakı’nın Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’ı ...
Aydemir ne dediyse o oldu!
Erzurum'da üreticiye müjde...
Coşkun: “İspir ayağa kalkacak”
Kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli demeksizin bütün İspir'lileri kucaklayacağını ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva