Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
3 Haziran 2021 Perşembe - 13:27

Aydemir: ‘Biz ‘Tek millet’ kavramına iman ediyoruz’

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Ak Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Genel Kurul’da söz alarak teklifi değerlendirdi.

Aydemir: ‘Biz ‘Tek millet’ kavramına iman ediyoruz’

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Ak Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Genel Kurul’da söz alarak teklifi değerlendirdi, AK Parti olarak bugüne kadar hep millet lehine düzenlemeler yaptıklarını vurguladı.

‘KÜRT, TÜRK BU MİLLETİN EN ESASLI PARÇASIDIR’

Genel Kurul’daki teklif üzerine yapılan görüşmelerde bir HDP milletvekilinin eleştirilerine tepki gösteren Milletvekili Aydemir, ‘Kürt, Türk bu milletin en esaslı parçasıdır. Biz “tek millet” kavramına iman ediyoruz, inanıyoruz. Onun için zaferler ekliyoruz. Zaferlere kilitlenmiş bir kadroyuz, on sekiz yıldır, şurada aldığımız her karar, yaptığımız her çalışma zafer niteliğinde olmuştur. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN MEHTER MARŞI SUNUMU

Genel Kurul’daki sunumuna Mehter Marşının dizelerini okuyarak başlayan Milletvekili Aydemir, ‘

 “Tarihi çevir nal sesi, kısrak sesi bunlar/Delmiş Bizans’ın kalbini mızrakla Hunlar/Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler/Türkün yüce tarihine binbir zafer ekler.”  dizelerini paylaştı. Muhalefetin eleştiri diline tepki veren Aydemir, ' işte, biz bu bölücü dili reddediyoruz. Kürt, Türk bu milletin en esaslı parçasıdır. Biz “tek millet” kavramına iman ediyoruz, inanıyoruz. Onun için zaferler ekliyoruz. ‘ vurgusunda bulundu.

‘CENAB-I HAKK’A ŞÜKREDİYORUZ’

‘Zaferlere kilitlenmiş bir kadroyuz, on sekiz yıldır, şurada aldığımız her karar, yaptığımız her çalışma zafer niteliğinde olmuştur. Cenab-ı Hakk’a şükrediyoruz ve bu kadroyu, şu yaptığımız çalışma da bunu havidir, bunu içermektedir.’  diyen Milletvekili Aydemir, ‘ Siz çetelere takılın, çetelerle uğraşın, oraya takılın, pazar günlerini iple çekin, bekleyin, hikâye bunlar. Beş bin yıllık bir tarihi olan devletimiz var, öyle bir tuğla çekmeyle, bilmem neyle; hikâye. Zirvelere yürüyoruz, Allah’ın izniyle eskiden olduğu gibi aleme nizam veren bir ülke pozisyonu alıyoruz. Bununla da iftihar edin. ‘ diye konuştu.

HAK RIZASI VURGUSU

Yaptıkları her çalışmada Hak Rızasını gözettiklerini ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Bakın, biz burada aldığımız her kararı şuna göre alıyoruz. Yarın İndallah da bunların hesabı sorulur, biliyoruz ve tarihi çevirdiğimiz de yarın bunun hesabını soracak millet parçaları da olacaktır. ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR 2 HAZİRAN 1941’DE ALINAN KARARI HATIRLATTI

Genel Kurul’daki konuşmasında CHP iktidarları döneminde 2 Haziran 1941’de alınan bir kararı gündeme getiren Milletvekili Aydemir, ‘ Biz buraya millet adına çıkıyoruz, millete yaptıklarımızı aktarıyoruz elhamdülillah. Millet de bizi seyrediyor şu anda, hakkı teslim ediyor. Tam seksen yıl önce burada bir karar alınmış,  2 Haziran 1941’de. Alınan karar ne biliyor musunuz? Milletin inancına pranga vurma adına bir karar alındı. Ezan, kamet orijinalinden terennüm edilirse hapis cezası kararı verildi. Kim verdi 1941’de? Hangi Hükûmet verdi? Kim vardı burada? Milletle savaşan bir yapı vardı. Hazımsızlık buradan. Onun için biz biliyoruz ki burada aldığımız bir kararın seksen sene sonra sigasını burada çekenler olur. Öyleyse milletin yüreğini burada terennüm ederiz. Milletin yüreğinden geçenleri burada kanuni bir düzleme koyarız. Bundan dolayı da iftihar ediyoruz. ‘ dedi.

‘MİZANSEN ÜZERE YÜRÜMEDİK’

Muhalefetin iktidarı eleştirmek adına mizansenler düzenlediğini ima eden Milletvekili Aydemir, ‘Hafta sonu Erzurum’daydım, 7 ilçe gezdim. Karaçoban, Hınıs, Tekman, Karayazı, Horasan, Köprüköy, Pasinler, orada insanlarımızla mülaki olduk. Oralarda bir mizansen üzere yürümedik, esnafla gezerken ortağımızın gençlik kollarının üyesini alıp esnaf pozisyonuna da sokmadık. ‘ diye konuştu.

‘İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ İLANİHAYE DEVAM EDECEK’

Milletvekili Aydemir, ‘Şunu söylüyorum: Biz mizansen üzere siyaset yapmıyoruz, sahici yapıyoruz, milletimizle beraber yapıyoruz, milletimizin çizdiği rota üzere yürüyoruz. Bunun için yirmi yıldır Allah'ın izniyle millet serencamımızı biliyor, iktidar yürüyüşümüzü biliyor ilanihaye devam edecek.

2053 hedeflerini de siz göreceksiniz burada, 2071’i de göreceksiniz burada.’ dedi.

 
Sivas yolunda feci kaza: 9 ölü
 
‘Oğlumun montu ve kimliği HDP il binasından çıktı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti bir ilki gerçekleştirdi
AK Parti ile Yeni Azerbaycan Partisi arasında işbirliği protokolü imza ...
MHP’den Aziziye buluşması
Esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim ...
Milletvekili Aydemir büyüme rakamlarını değerlendirdi
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 2021 yılı ...
 
Bahçeli: ‘Atatürk birliğimizin simgesidir’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”Biden’in dümen suyuna giren, gazına ...
MHP istişare etti
Salgın koşulları nedeniyle kısıtlı süren siyasi faaliyetlerin analizini ...
Aydemir: ‘Huzur iklimine katkı sunmaya çalışıyoruz’
Aydemir, Dünyanın yaşadığı ekonomik sıkıntılara karşın Türkiye’de milletin ...
 
‘Rabbim bir daha bu acıları bize yaşatmasın’
28 yıl önce bugün Almanya’nın Solingen şehrinde Türklere ait bir bina ...
Aydemir’den Horasan, Köprüköy ve Pasinler ziyareti
AK Parti Milletvekili Aydemir, salgının olumsuz etkisine rağmen AK Parti ...
Aydemir Hınıs, Karayazı ve Karaçoban’daydı
Milletvekili Aydemir, ‘AK Dava; milli diriliş, milli iradeyle yükseliş, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva