Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
26 Eylül 2021 Pazar - 10:51

Aydemir: ‘AK istikamet Hakkın rızasıdır’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bir insanımızı dahi mutsuz bırakmamalıyız” vurgusu kaydında Hizmet ve Eser Siyaseti yürüttüklerini belirterek, ‘Önceliğimiz Hakkın Rızası, Halkın duasıdır. Aklıselim sahibi halkımızın hakşinaslığı, yüce milletimize has asaleti ve alicenaplığına teslimiz’ dedi.

Aydemir: ‘AK istikamet Hakkın rızasıdır’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bir insanımızı dahi mutsuz bırakmamalıyız” vurgusu kaydında Hizmet ve Eser Siyaseti yürüttüklerini belirterek, ‘Önceliğimiz Hakkın Rızası, Halkın duasıdır. Aklıselim sahibi halkımızın hakşinaslığı, yüce milletimize has asaleti ve alicenaplığına teslimiz’ dedi.

AYDEMİR VE AK HEYETTEN OLUR ZİYARETİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ‘İlçe ziyaretleri İstişare ve Yerinde Tespit Çalışmaları’ Olur Etabında, Atlı, Ilıkaynak, Başkaya, Yolgözler, Kekikli, Süngübayır, Yeşilbağlar sakinleriyle buluştu. Muhtarlar, kanaat önderleri ve mahal eşrafıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçe ve hinterlandı kaydında gerçekleştirilen ve 2023 hedefinde öngörülen yatırım ve hizmetleri paylaştı.

AK HEYET YİNE SAHADAYDI

Milletvekili Aydemir, İlçe Belediye Başkanı Sıddık Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Kaya,AK Parti  İl başkan yardımcıları Ali Tuğrul Birdal, Mevlüt Doğan, AK Parti il Teşkilatı Olur Koordinatörü M. İkbal Yazıcı, AK Olur Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti Olur İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin oluşturduğu AK Parti Heyetiyle birlikte Olur merkez ve kırsalının nabzını tuttu.

OLUR’DA AK DEĞERLENDİRME

Olur’da AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir toplantı gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, Olur’un 2021 profili ile tarım öncelikli Marka ilçe Konsepti sürecindeki gelişmeler ele alındı. İlçe Başkanı Doğan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı istişarede İlçe halkının talep ve tespitleri, salgın sürecinde yaşanan olumsuzluklar ve çözüm siyaseti, ilçede aşı oranı, yeni eğitim ve öğretim yılına dair aktarımlar, tamamlanan tarımsal hasat hacmi ve kuraklığın etkileri değerlendirildi.

OLUR VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMETLERİ

İlçe Merkezi istişare çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Sıddık Demircan’ın konuğu olan AK Parti Heyetine Belediye çalışmaları hakkında brifing verildi. Büyükşehir Belediyesinin Olur Yaklaşımının da ele alındığı görüşmede, yerelde üretilen hizmet sinerjisinin Büyükşehir Belediyesince desteklendiği, işbirlikleri gerçekleştirildiği ve uyumlu birlikteliğin eserlere dönüştüğü kaydedildi. Milletvekili Aydemir yaptığı değerlendirmede, ‘Sayın Başkanımızın Büyükşehir Belediyemizle koordineli çalışması başarıyı ilçe sathına yayıyor; daim olsun.’ Temennisinde bulundu.

OLUR’UN 7 MAHALLESİNDE AK İSTİŞARE

Olur ilçesi ziyaretinde, hem teşkilat mensupları hem de köy ve mahalle muhtarlarıyla gündemin değerlendirildiği toplantı sonrasında Kırsal alan programı gerçekleştirildi. Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti İlçenin; Atlı, Ilıkaynak, Başkaya, Yolgözler, Kekikli, Süngübayır, Yeşilbağlar köylerinde sahada Dadaşlarla buluştu, yerinde gözlem ve kırsal alan yaşayanlarının beklenti ve sorunları kapsamlı düzeyde ele alındı.

ATLI’DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VEFA

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti Olur Atlı’da Mahalle yaşayanlarıyla birebir görüştü. Atlı Sakinleri, sorunları ötelemeden yüzleşen AK Parti hizmet yaklaşımına minnettar olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde Türkiye’nin olduğu gibi Erzurum ve ilçelerinin tarihi bir değişim dönemi içinde bulunduğu, yatırımlarla ülkede bir reform ve eserler dönemi yaşatıldığına işaretle, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a minnettarlıklarını kaydettiler.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Olur ilçesi Atlı köyümüzde milletimize has hakşinas tarza şahit olduk.  Büyükşehir Belediyemizin onlarca kilometrelik grup yollarını asfaltla döşemesine, alt yapı çalışmalarına ve hükümetlerimizin devasa hizmetlerine şükran aktarımları oldu.

Atlı Halkının hakkı teslim eden yaklaşımlarına minnettarız.’ dedi.

AYDEMİR’DEN MİLLİ FERASET VURGUSU

AK Parti Heyeti daha sonra Ilıkaynak köyü buluşmasını gerçekleştirdi.  Mahalle sakinleriyle bir toplantı yapan Milletvekili Aydemir, ‘Ilıkaynak Olur ilçemizin yaşanacak nefasetteki köyü. Halkın gündemini sıradanlıktan farkındalığa taşıma maksatlı ziyaretimizde ihtiyaçları tespit ettik. Baykuşlara komşuluk eden muhalefete dadaş feraseti büyük bir ders daha verecek inşaallah.’ İfadeleriyle istişare etkinliği sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti Heyeti saha çalışmaları sonrasında ahirete irtihal eden Olur ilçesi eşrafından Hacı Mustafa Kılıç’ın ailesine taziyelerini sundu. Milletvekili Aydemir, ‘Cennet ve Cemalullah nasibi olsun inşaallah.

Değerli evlatları, Sadrettin, Sedat ve Şenol Kılıç şahsında bütün aileye sabır diliyoruz. ‘ niyazında bulundu.

 
Öğrenci ve öğretmenler pozitif çıktı, okul kapatıldı
 
Çakmak’tan TEKNOFEST Erzurum önerisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partiden 'Nerede Kalmıştık Projesi'
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan 'Nerede ...
Aydemir: ‘Tekmanlı kardeşlerimiz vefa timsali’
Karayazı İstişaresi sonrasında Tekmanlılarla buluşan Milletvekili Aydemir, ...
7 siyasetçi MHP üyeliğinden ihraç edildi
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Nazif Okumuş, Ahmet Malkan, Ali Şanalmış, ...
 
Karayazı’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Vefa Gündemi
Karayazı Karakale Sakinlerinin, “Köyümüzün ihtiyaçlarını gidermeniz önemli; ...
Milletvekili Aydemir’den Uzundere buluşması
Uzundere ilçe merkezi ve Ulubağ, Balıklı, Çağlayan ve Cevizli mahallerinde ...
Bahçeli: ‘HDP meşru bir organ değil’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “HDP, meşru bir organ değil, terör örgütü ...
 
Aydemir: ‘Türbeyi aziz kılan bekçisidir’
Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadelerini tersyüz eden ...
Aydemir Oltu’nun 6 köyüne konuk oldu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Sahada İstişare ...
Bahçeli: ‘Oyun bellidir’
"CHP yönetimi, köksüzlüğün bataklığına saplanmıştır" diyen Bahçeli, "Hz. ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva