Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Erdoğan: ‘Hiçbirinin sesi çıkmadı’
Erdoğan: ‘Hiçbirinin sesi çıkmadı’
Hava ulaşımında yatırım ve rekorlar dönemi
Hava ulaşımında yatırım ve rekorlar dönemi
ETÜ’de Beyaz Önlük Giyme Töreni
ETÜ’de Beyaz Önlük Giyme Töreni
357 şehidin aziz hatıralarına vefa
357 şehidin aziz hatıralarına vefa
HABERLER>SÄ°YASET
15 Nisan 2017 Cumartesi - 15:32

Aydemir Şeker Fabrikası çalışanlarıyla buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin milli irade anayasa yaklaşımının bir gereği ve sonucu olduğunu belirterek, ’16 Nisan Vesayet dönemi darbe anayasaları döneminin sonu, sivil anayasa döneminin ise başlangıcıdır.' dedi

Aydemir Şeker Fabrikası çalışanlarıyla buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin milli irade anayasa yaklaşımının bir gereği ve sonucu olduğunu belirterek, ’16 Nisan Vesayet dönemi darbe anayasaları döneminin sonu, sivil anayasa döneminin ise başlangıcıdır. Yeni Sistem, manasını halktan alan, gücünü halktan bulan ve öngörüleri halk tarafından belirlenen Yeni Türkiye Yol haritasıdır.’ dedi.
AYDEMİR’DEN ŞEKER FABRİKASI ÇALIŞANLARIYLA MEŞVERET
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Şeker Fabrikası çalışanlarının konuğu oldu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım çalışmaları kapsamında Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Aziziye AK Parti ilçe Başkanı Gürbüz Keleş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Şeker Fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, fabrika çalışanlarıyla meşverette bulundu.
KOALİSYON DÖNEMLERİNİ UNUTMAYALIM
Şeker Fabrikasındaki değerlendirmesinde, Türkiye’nin koalisyon dönemlerini hatırlatan, 2002 öncesi Türkiye vizyonunu aktaran Milletvekili Aydemir, ülkenin 2002 sonrasında tek partili hükümetle yönetimde istikrara ulaştığı, bunun ekonomik gelişme ve kalkınmayı beraberinde getirdiğini kaydederek Anayasa Değişiklik paketinin mevcut istikrar ve güven ortamını kalıcı hale getirmeyi amaçladığını bildirdi.
ÖNCE İSTİKRAR, SONRA İSTİKRAR, HEP İSTİKRAR..
Ekonominin ilkeleri gereği, iktisadi büyüme, gelişme ve kalkınmanın yönetimde istikrar ile sağlanabileceğinin altını çizen Milletvekili Aydemir, son 15 yılda ülkede gerçekleştirilen ekonomik atılım, hayata geçirilen yatırımların tek partiye dayalı hükümet yapısından, istikrardan kaynaklandığını vurgulayarak, ‘Biz bu istikrarı kalıcı kılmak, ülkemizin sosyo ekonomik açıdan geleceğine yol açmak istiyoruz. Anayasa Değişikliğinin esası budur.’ tanımlamasını yaptı.
KİMLERİN HAYIR DEDİĞİNE DİKKAT..!
Türkiye’nin istikrarlı gidişatını, kalıcı güven ortamına kavuşmasını engellemek isteyenlerin hayır kampanyası yürüttükleri, bu kampanyaya fikir babalığı edenlerin FETÖ, PKK gibi ihanet odaklarının olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ’27 Mayıslar, 12 Martlar, 12 Eylüller, 28 Şubatlar, 15 Temmuzlarda millete kefen biçmeye çalışanlarla, yüreği vatanın bölünmez bütünlüğü, bayrağın birliği, milletin beraberliği, devletin dirliği için çarpanların, aynı tavrı sergilemesi mümkün değildir. Ezan dinmesin, Bayrak inmesin diyen, bu vatanın asli sahipleri Evet kararlarıyla, hem Türkiye için aydınlık yarınların temelini atacak, hem de bu yüce milletin her değerine hayır diyenleri ebediyen susturacaktır.’ dedi.
YETER, SÖZ MİLLETİNDİR..
Değerlendirmesinde, anayasa değişikliğiyle birlikte halkın temsilde ifadesi noktasında yeni bir açılımın yaşanacağı, temsil tabanının genişletilmesiyle yasamada herkes ve herkesimin söz sahibi kılınacağına dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Bu değişiklik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, vesayet odaklarına, darbeci zihniyete karşı ‘Yeter Söz Milletindir’ haykırışıdır. ‘ ifadesini kullandı. Aydemir 16 Nisan’ın yeni bir diriliş dönemi olacağını kaydederek, ‘2023 yürüyüşünde karar kılanlar, Evetleriyle bu kutlu seferde yer alanlarla birlikte yürek yüreğe çıktığımız seferimiz kutlu olsun..’ dedi.

 
Dualar Erkal için
 
1 ayda 3 kaza olunca köylü yolu kapattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir: İstikbal ve istikrar için evet
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Gençlerimiz Güçlü Türkiye ...
Deligöz Anayasa Değişikliğini anlattı
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz Erzurum’un ilçelerinde referandum ...
Aydemir Aşkale’den seslendi...
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, referandum çalışmaları ...
 
Aydemir: Milli irade davamızda sadığız
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Dava kardeşlik, AK ...
Erzurumspor’dan Şampiyonluk ümidine veda
Erzurumspor Kemal Kılıç yönetiminde ilk galibiyetini alırken, şampiyonluk ...
Öz meyve komisyoncularına seslendi
Referanduma iki günden az bir süre kaldı. Adalet ve Kalkınma Partisi il ...
 
Ilıcalı yeni sistemi anlattı
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi ...
Aydemir: Hınıs’ın izzeti ‘evet’ dersi verecek
Aydemir, ’15 Temmuz’da demokrasi düşmanları,karşısında bir milli irade ...
Milletvekili Aydemir: Karayazı’nın maşallahı var
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Yüreğini mukaddesatımızın ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva