Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
14 Ocak 2021 Perşembe - 12:38

Aydemir: Vefada yarışan Dadaşlara minnettarız’

Erdoğan’ın yönetimi ve AK Parti iktidarlarıyla ülkenin olduğu gibi Erzurum ve Olur’un da bir farkındalık süreci yaşadığı ve değerleri üzerinden yeniden sosyo ekonomik diriliş yaşadığını belirten Olurlular, ‘Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan bozmasın’ niyazında bulundu.

Aydemir: Vefada yarışan Dadaşlara minnettarız’

Erzurum’da yasama çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, alan çalışmaları kapsamında Olur ilçesinde inceleme ve istişare ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe esnaf ve eşrafıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, Olurlu dadaşların talep ve beklentilerini tespit etti.

AYDEMİR’DEN OLUR BULUŞMASI

Milletvekili Aydemir’in Olur ziyaretinde gündemi, ilçe halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ve duaları oluşturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetimi ve AK Parti iktidarlarıyla ülkenin olduğu gibi Erzurum ve Olur’un da bir farkındalık süreci yaşadığı ve değerleri üzerinden yeniden sosyo ekonomik diriliş yaşadığını belirten Olurlular, ‘Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan bozmasın’ niyazında bulundu.

OLURLU DADAŞLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VEFADA YARIŞIYOR

Olurlu Dadaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda yürüme, gösterdiği hedeflerde yoğunlaşma kararlılığı, çizdiği ufka sadakat, Milli ve Manevi değerler ekseninde kaydettiği hassasiyeti paylaşma noktasında topyekun ve tek yürek halinde bir duruş sergilediğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Cumhurbaşkanımız neredeyse biz oradayız diyen Olurlu kardeşlerimize minnettarız’ dedi.

OLURLULARDAN ORTAK TEPKİ

Milletvekili Aydemir;  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun milli iradeyi öteleyen, tercihine saygı göstermeyen yaklaşımının kabul edilemez olduğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millet indinde Türkiye’ye çağlar atlatan ve değerleri üzerinden bir hedef çizen bir Dünya Lideri ve yüzyılın en büyük devlet adamı olarak gönüllerinde yer edindiğini belirten Olurluların hassasiyetlerini yürekten paylaştıklarını ve minnet duyduklarını açıkladı.

AYDEMİR PARTİLİLERİYLE İSTİŞARE ETTİ

Olur ziyaretinde partilileriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, AK Parti ilçe Başkanı Mevlüt Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleriyle gündemi ele aldı. İlçe ekonomisine değgin beklentiler, 2020 yılında gerçekleştirilen yatırımlar ve 2021 yılı odağında kaydedilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, ilçedeki markalaşma performansı öncelik oluşturdu.

OLUR BELEDİYESİ KAPLICA PROJESİ

İlçe Başkanı Kaya ve AK Parti heyetiyle birlikte İlçe Belediye Başkanı Sıddık Demircan’ın konuğu olan Milletvekili Aydemir’e Belediye tarafından hazırlanan Kaplıca Projesi hakkında brifing verildi, 202 yılı çalışmaları aktarıldı, 2021 yılı hedefleri paylaşıldı.

AYDEMİR’İN AÇIKLAMASI

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘ Olur Belediyesini ziyaretimizde 2021’i  “Olur için atılım yılı” diye niteleyen başkanımız Sıddık Demircan “Kaplıca Projesi”ni de büyük iştiyakla ifade etti. Eser siyasetini ülkemizin her zerresine nakşeden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi milletimiz de sinesine kazıdı şükür.’  dedi.

OLUR MARKALARI

Belediye ziyareti sonrasında Erzurum Coğrafi işaretlerinden ve Olur markası olan Karnavas Bezi  dokuma atölyesini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, markalaşma sürecinin AK Parti eser siyasetinin bir sonucu olduğunu kaydederek, ‘Olur’da ziyaret duraklarımızdan enfes bir adres de, Karnavas Bezi Dokumacılığının yapıldığı özel mekandı. Onlarca hanımefendi göznurlarıyla bezedikleri bezlerle Erzurum ve Olur markasına ilave yapıyorlar. Fırsat zemini oluşturan Belediye ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunuyoruz’ ifadelerine yer verdi.

AYDEMİR OLUR ESNAFININ KONUĞU OLDU

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyet Olur ziyareti ölçeğinde esnafı ziyaret ederek, salgın sürecinde yaşanan sorunlar ve çözümü noktasındaki yaklaşımları ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki hükümetin aldığı ekonomik kararlar ve özellikle esnaf ve sanatkarlara destek kaydında hayata geçirdiği yaptırımlara minnettar olduklarını belirten Esnaf, ‘Türkiye salgınla mücadelede ve ekonomik hayatı diri tutma kararlılığıyla tarih yazdı. ‘ vurgusunda buluştu.

‘VARLIKLARIYLA MÜFTEHİRİZ’

Milletvekili Aydemir, yaptığı değerlendirmede,  “Nasılsınız?” sualine, Erzurum’un her noktasında tereddütsüz “Çok şükür, elhamdullilah!” karşılığı verilir. Olur ilçemiz esnafını ziyaretimizde de şükrü nimet bilen hemşehrilerimizle birlikte olduk. Varlıklarıyla müftehiriz. ‘ dedi.

YAKUTİYE ESNAF İSTİŞARESİ

Olur ziyareti sonrasında çalışmalarına Erzurum Yakutiye ilçesinde devam eden Milletvekili Aydemir, ilçe esnafını ziyaret ederek, salgın döneminde gerçekleştirilen çalışmalar, sağlık alanındaki yaklaşım, esnaf ve sanatkara verilen destek, sosyal koruma kalkanı hakkında bilgilendirmede bulundu. Milletvekili Aydemir, ‘ Yakutiye’de gönlü gani esnafımızla mülaki olduk... Nasipdar kılana şükrediyoruz. En zor şartlarda bile dualarıyla hem ufkumuzu açıyorlar hem de hizmet aşkımıza şavk oluyorlar. ‘ paylaşımını yaptı.

YAKUTİYE BELEDİYESİ DUA ALIYOR

Yakutiye’deki çalışmaları düzeyinde Muratpaşa Mahalle Muhtarlığının konuğu olan Milletvekili Aydemir, ‘Yakutiye ilçemizin en merkezi mahallesi Muratpaşa muhtarlığımıza çat kapı ziyarette bulunduk. Faaliyetlerini ve vatandaş memnuniyetini aktaran muhtarımızın, Yakutiye Belediyemizin sosyal destek gayretine özel paragraf açması, duaların yoğunluğunu aktarması calib-i dikkatti. ‘ dedi.

 
Erzurum’da aşılama çalışmalarına başlandı
 
Palandöken’e ‘Güvenli Turizm’ Sertifikası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz’
“Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” atasözünü anımsatan Cumhurbaşkanı ...
Milletvekili Aydemir’den Şenkaya buluşması
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milli iradeye ve onun tercihlerine saygı ...
Destici gündemi değerlendirdi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkanlık Divanı Toplantısı, Muhsin Yazıcıoğlu ...
 
Sekmen: ‘Gazeteci kamuoyunun sesidir’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Basın, güçlü demokrasilerin ...
Altınok gözlemci olarak Bişkek'te
Kırgızistan halkı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok'un da ...
Aydemir: Basınımız milli ve manevi müştereğin sesidir
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Basınımız devletin dirliği, ...
 
Karataş: Gazetecilik özveri mesleğidir
10 Ocak çalışan gazeteciler günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımlayan ...
Öz: ‘Basının çabaları takdire şayandır’
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti ...
AK Parti’de öncelik: ‘İstişare’
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı yeni yıla hızlı başladı. AK Parti Palandöken ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva