Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
9 Şubat 2021 Salı - 13:00

Aydemir Meslek teşekküllerinin nabzını tuttu

Milletvekili Aydemir, Erzurum’un tarihi ve coğrafi zenginliklerinin yanı sıra beşeri değerleriyle de ülke çapında özel bir durum ve konumu olduğunu vurgulayarak, ‘Erzurum, STK’ları, Meslek Teşekkülleriyle milli dirayet ve yüce milletimize ait metanetin odağıdır’ dedi.

Aydemir Meslek teşekküllerinin nabzını tuttu

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un tarihi ve coğrafi zenginliklerinin yanı sıra beşeri değerleriyle de ülke çapında özel bir durum ve konumu olduğunu vurgulayarak, ‘Erzurum, STK’ları, Meslek Teşekkülleriyle milli dirayet ve yüce milletimize ait metanetin odağıdır’ dedi.

ERZURUM FARKI

Milli meseleler, endişeler ve yaklaşımlar ekseninde Erzurum’un tüm beşeri kıymetleriyle asil ve yüksek bir duyarlılık; devlet -millet kaynaşma ve dayanışmasında müşterek bir duruş, sadakat ve vefa  kaydeden öncü il olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum Milli Tefekkür kaynağıdır’ nitelemesinde bulundu.

AYDEMİR’İN ALAN ÇALIŞMALARI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Meslek Teşekküllerini ziyaret ederek, il ve ülke sosyo ekonomik gündem ve günceline ilişkin görüş alışverişinde bulundu, öngörü ve tespitleri değerlendirdi, beklentiler odağında kayıtlarda bulundu. İstişare etkinliklerinin ana konusunu Yeni Anayasa, reformlar, yatırımlar ve salgının olumsuz etkileriyle mücadele oluşturdu.

TÜRKKIZILAY ZİYARETİ

AK Parti Yakutiye ilçe Başkanı Recep Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Selami Bağaçlı ve Gürkan Sönmez’le birlikte Erzurum Türkkızılay’ını ziyaret eden Milletvekili Aydemir Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozhalil’le salgın dönemi çalışmalarını ele aldı. Meydana gelebilecek afetlerden etkilenenler için beslenme kapasitesini arttırmaya yönelik proje kapsamında hizmete sokulan 11 ikram aracından birinin de Erzurum’a tahsis edilmesinin memnuniyet verici olduğunu aktaran Milletvekili Aydemir,  Türkkızılay’ın kara gün dostu olarak kimsesizlerin kimsesi işlevini yöneten ve yürüten özel bir kurum olduğuna dikkat çekti.

TURGUTCAN’A VEFA

Türkkızılay’ı eski Başkanı Mithat Turgutcan’ın rahmet niyazlarıyla anıldığı ziyarette salgın döneminde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Bozhalil, Erzurum’daki yapılanma hakkında paylaşımda bulundu, kan bağışı kampanyaları kaydında durum tespiti yaparak, Erzurumluları kan bağışına davet etti.

SMMMO’DA EKONOMİK GELİŞMELER ELE ALINDI

AK Parti Erzurum il Başkan Yardımcısı Ali Tuğrul Birdal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’na konuk olan Milletvekili Aydemir Başkan Zeki Akal ve yöneticilerle ekonomik gelişmeler bazında görüş alışverişinde bulundu. Salgın dönemiyle birlikte esnafın yaşadığı sorunların ele alındığı görüşmede, Sosyal Koruma Kalkanı uygulaması, Doğrudan Destekler hakkında bilgi veren Milletvekili Aydemir, ‘’Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşın, esnafın yanındadır. ‘ dedi.

Erzurum ekonomi camiasının duayen şahsiyeti Şimşek Akpınar’ın da katıldığı ekonomi istişaresi toplantısında Erzurum’daki istihdam sorunları, istihdama yönelik özel ve kamu yatırımları ele alındı.

GÖĞEBAKAN’LA YENİ ANAYASA DEĞERLENDİRMESİ

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyetin bir diğer ziyaret adresi Erzurum Barosu oldu. Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan ve Baro yöneticileriyle yapılan görüşmede Yargı Reformu ele alındı, Yeni Anayasa’nın gerekliliği konusunda görüş teatisinde bulunuldu.  Erzurum Barosu’nun duruşu, adalet gündemlerine dair yaklaşımlarıyla seçkin bir konumda olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, Başkan Göğebakan ve ekibini tebrik ederek, Baro faaliyet ve avukatların beklentilerine yönelik aktarımlarını değerli bulduklarını, bu konuda kendilerine düşen görevi eksiksiz biçimde yürüteceklerini belirtti.

AYDEMİR’DEN MÜSİAD BULUŞMASI

Erzurum Meslek Teşekkülleri ve ekonomi STK’ları İstişare programı kaydında Erzurum Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ne konuk olan Milletvekili Aydemir, MÜSİAD Başkanı Fuat Demir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum bazında değerlendirmeleri paylaştı. Milletvekili Aydemir, Erzurum MÜSİAD’ın özellikle coğrafi işarete sahip Erzurum marka ürünleri konusunda gerçekleştirdiği yatırım çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını, istihdama imkan tanıyan her yatırımın il ekonomisinde üretime emekle eklenen değeri artırdığını vurguladı.

‘TÜRKİYE EZBERLERİ BOZUYOR’

Salgının olumsuz etkilerine rağmen Türkiye’de yatırımların durmadığı, küresel ölçekte ilgi ve dikkatle izlenen bir artışın görüldüğünü aktaran Milletvekili Aydemir, görüşme sonrası yaptığı değerlendirmesinde, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, ekonomik bağlamda ezberleri bozan bir durum gösteriyor. Büyük ve Güçlü Türkiye idealinde yatırım seferberliğimiz aralıksız devam ediyor. Dünyanın gıpta ile izlediği bu pozitif ekonomik gelişmenin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız’ ifadesini kullandı.

AYDEMİR’DEN İMO İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Birdal ve AK Parti heyetiyle birlikte Erzurum İnşaat Mühendisleri Odası’nda istişarelerde bulundu. Erzurum İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Başkanı Abdulkadir Orhan’la inşaat sektörü kaydındaki gelişmeleri ele alan Milletvekili Aydemir, Erzurum’da sektörün istihdam oluşturan bir durum gösterdiği, sektörel kredi kullanımında inşaat alanının öncelikli bir durum kaydettiğini belirterek, Ticaret Bakanlığı odağında müteahhitlere sağlanan yeni destekler hakkında bilgi verdi.

SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Erzurum İMO’da gündem oluşturan bir diğer konu da Kentsel Dönüşüm oldu. İstişare toplantısı katılımcılarıyla birlikte Erzurum’da yürütülen dönüşümleri değerlendiren Milletvekili Aydemir, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sekmen’in bu konudaki hassasiyet ve dikkati Erzurum’un şehircilik kaydında yükselişinin amil sebebidir. Sayın Sekmen ve Belediye Başkanlarımıza müteşekkiriz’ dedi.

 
Tekstilkent istihdam sağlamaya devam ediyor
 
Erzurum 13 pilot il içinde yer aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Belediyelerimiz şehircilikte AK sayfadır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Belediyecilik; değerlere ...
Ömeroğlu: ‘Gençlerimiz tuzağa çekiliyor’
Son günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili olarak ...
Aydemir’den Aşkale Buluşması
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un Aşkale ilçesinde ...
 
AK Kadınlar 6. Kongrede buluşacak
AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi 5 Şubat cuma günü ...
Başkan Tunç TBMM’nin Yüzakıdır
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Adalet Komisyonu Başkanı ...
BBP’de Yılmaz dönemi
Büyük Birlik Partisi’nde görevi devralan Erzurum İl Yönetimi düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
 
Yazıcıoğlu’na vefa
Büyük Birlik Partisi’nin 28. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle partinin Ankara’daki ...
Sekmen’den Kurtulmuş’a yatırım brifingi
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Erzurum Büyükşehir ...
Erdoğan: ‘Bize durmak haramdır’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum ve Erzincan 7. Olağan İl Kongrelerinde ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva