Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Antalyaspor Erzurum’da kamp yapacak
Antalyaspor Erzurum’da kamp yapacak
Kısır gecesinde tartışma kavgaya dönüştü: 1 yaralı
Kısır gecesinde tartışma kavgaya dönüştü: 1 yaralı
Horasan'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Horasan'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
AK Parti’de dış ilişkiler istişaresi
AK Parti’de dış ilişkiler istişaresi
Sağlıkçıların Gazze yürüyüşleri 33’üncü haftasında
Sağlıkçıların Gazze yürüyüşleri 33’üncü haftasında
HABERLER>GUNDEM
7 Kasım 2011 Pazartesi - 21:55

Akdağ Erzurum'da çok net konuştu

Bayramı memleketi Erzurum'da geçiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanları ile bayramlaşıp Van'daki...

Akdağ Erzurum da çok net konuştu

Bayramı memleketi Erzurum'da geçiren Sağlık Bakanı RecepAkdağ, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanları ile bayramlaşıp Van'daki depremde yaralanarak tedavi gören hastaları tek tek ziyaret etti. Bakan Akdağ, depremden nemalanmak isteyen terör örgütünü destekleyen siyasetçilere de seslenerek, Terör bir hak arama yöntemi değildir. Onun için kim siyaset yapıyorsa, teröristle arasına mesafe koymalıdır dedi. 
Bayramın ikinci gününde Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden 
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlık çalışanları ile verilen kokteylde bir araya geldi. Hizmetlisinden, hemşiresine kadar tüm çalışanların bulunduğu masaya tek tek giderek sohbet eden Bakan Akdağ, daha sonra aynı hastanedeki Van ve Erçiş ilçesindeki depremde yaralanarak tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedelere kırmızı- beyaz renkli karanfiller veren Bakan Akdağ, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Hastanede yatan diğer hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bakan Akdağ, buradan AK Parti İl Başkanlığına geçti. 
Partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Bakan 
Akdağ, burada yaptığı konuşmasında siyasetten teröre, depremden sağlık çalışanlarına yönelik birçok konuda görüşlerini açıkladı. Van depremi nedeniyle hüzünlü bir Bayram geçirdiklerini ifade eden Bakan Akdağ, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa dileklerinde bulundu. 
'SAĞLIKÇILAR YÜZ AKIMIZ OLDU' 
Sağlık Bakanı olması nedeniyle her afette bulunduğunu kaydeden Bakan Akdağ, afetlerin çok zor olduğunu söyledi. Nerede bir afet yaşansa orada zor günlerin başladığını anlatan Bakan Akdağ şöyle konuştu Büyük bir deprem yaşanmasına rağmen bu kez gördük ki, Türkiye Cumhuriyeti yönetimi ile çok iyi organize olduk. Arama kurtarma ekipleri, sağlıkçılar, diğer hizmet edenler, yani bu işe koşturması gereken kişiler çok iyi organize oldu. Hele sağlıkçıların verdiği hizmeti bir kere daha bu Bayram ifade etmeden geçemeyeceğim. Milletimizin yüz akı olmuştur. Uluslararası bütün örgütler buna işaret ediyor. Sağılık ekibi profesyonel gönüllü yapısı ile Van'da büyük bir başarıya imza attı. Bir kere daha hepsini alnından öpüyorum. Hepsinin bayramı mübarek olsun. Depremde bizim de sağlıkçı olarak 8 kişi hayatını kaybetti. Allah rahmet etsin. Onların ailelerine de sabırlar niyaz ediyorum., Allah'tan rahmet diliyorum. Van'a yeni yatırdığımız hastane sayesinde hiç sıkıntı çekmedik. O hastane olmasaydı, hem biz, hem depremzedeler büyük sıkıntı çekerdi. İşte bu hastaneleri Türkiye'nin dört bir tarafına yapacağız. 
Konuşmasının sonunda Bakan 
Akdağ, partilileri çocuklara harçlık vermeleri konusunda uyararak, İnşallah bu bayramda çocuklara yeterince harçlık vermişsinizdir. Harçlık verme adetini kaybetmemiz gerekiyor. Eskiden harçlıkla mendil arasında verilirdi. Gerçi bu mendile ben yetişemedim ama, çocuklar harçlık bekliyor, haberiniz olsun diye uyardı. 
ELİNİ ÖPEN COCUĞA 20 LİRA HARÇLIK 
Tam bu sırada parti binasındaki bayramlaşmaya babası ile birlikte gelen ve tek çocuk olan Sabancı İlköğretim Okulu 7'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Gökberk Irmak, Bakan 
Akdağ'ın yanına gidip elini öpmek istedi. Bakan Akdağ, bunun üzerine 'Yanıma gel de harçlığını vereyim dedi. Bakan Akdağ bu sefer basın mensuplarına dönerek, Basın gitsin, Basın gittikten sonra harçlık vereceğim dedi. Basın mensuplarının ne kadar vereceksiniz ona bakalım demesi üzerine Bakan Akdağ, Bu bize ait birşey göstermem diye konuştu. Gökberk Irmak yanına gittiği Bakan'dan 20 lira harçlık alarak babasının yanına gitti.

 
Erzurum'da yüzde 40 kaçak binada yaşıyor
 
Elektroşokla Hayata Döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'da yüzde 40 kaçak binada yaşıyor
Türkiye genelinde nüfusun yüzde 30 kadarı kaçak inşa edilmiş binalarda ...
Canlı bombanın evine taziye ziyareti
BDP’lilerin Bingöl’de 2 kişiyi katleden canlı bombanın cenaze törenine ...
Üniversitenin kangallarına büyük ilgi
Erzurum'da Atatürk ÜniversitesiVeteriner Fakültesi'nde bilimsel metodlarla ...
 
Polis aracında, Erzurum'a kar Dadaş'a...
Polis Aracında Slogan: Erzurum'a Kar, Dadaş'a Emniyet Kemeri Yakışır
Aciller acemi kasaplarla doldu
Erzurum'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde çok sayıda acemi kasap hastanelik ...
Kurban keserken, hayatını kaybetti
Erzurum'da Bayram namazı sonrasında kurbanını keserken kalp krizi geçiren ...
 
Kurbanlıklar Elde Kaldı
Erzurum'da kurbanlık hayvan satışının azlığından yakınan besiciler, "Satışlar ...
Allah saklamış
Erzurum'da 5'in üzerinde bir depremle yerle bir olacak İmar iskan Lojmanları nihayet yıkıldı.
Herkes uçsun diye bu site var
Hava yolu ulaşımı artık bir çoğumuzun hayatında olmazsa olmazlar arasında. ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva