Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Tekin: ‘Her türlü öneriye açığız’
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Yerlikaya: ‘6 ayrı organize suç örgütü çökertildi'
Öğretmene şiddete hayır!
Öğretmene şiddete hayır!
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Erdoğan Çalışma Meclisi'ne seslendi
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
Özvar akreditasyon verilerini paylaştı
HABERLER>SÄ°YASET
4 Nisan 2024 Perşembe - 18:07

Abdurrahim Fırat’a Hınıs tepkisi...

Erzurum’un 4 güney ilçesinden yalnızca Hınıs’ta AK Partinin seçimleri kazanması bölgede tartışmaları da beraberinde getirdi.

Abdurrahim Fırat’a Hınıs tepkisi...

Erzurum'un 4 güney ilçesinden yalnızca Hınıs’ta AK Partinin seçimleri kazanması bölgede tartışmaları da beraberinde getirdi. Aslen Tekmanlı olan AK Parti Milletvekili Abdurrahim Fırat’a tepki gösteren Hınıslı seçmenler, “Bu başarıyı sakın ola kendi üstüne almayasın. Bu başarı Hınıs halkının başarısıdır. Sizin Hınıs’a en küçük bir katkınız olmamıştır” diyerek tepki gösterdiler.

BİR PAYLAŞIM ÇOK SAYIDA YORUM

İlvan Kırdağ isimli Hınıslı vatandaşın Facebook’ta yaptığı paylaşım aynin şöyle:

 “Hınıs seçimlerinde kendine pay çıkaran Sayın Abdurrahim Fırat senin Hınıs için bir kazanımın yok. Hınıs’ı daha fala kirletme. 50 yıldır Hınıs’a zarardan başka bir faydanız olmadı. Herzaman kendi çıkarlarınızı düşündünüz. Siz yükseldikçe Hınıs sefalet içinde kaldı. Hınıs şu an bu durumda ise sebeplerinden biri de sizsiniz. Siz sadece yol giden aracın yolcusu oldunuz, araç değiştirmeyi iyi bilirsiniz. Her yerde AKP kaybetmişken Hınıs’ta kazanmak Hınıs halkının kazanımıdır. Hınıs evladı emekçisi hizmetkarı Serdar Şan’ın kazanımıdır açık ve net.

ABDULMELİK FIRAT’A DA TEPKİ

Paylaşımın altına yorum yazanlardan biri eski DYP Milletvekili Abdulmelik Fırat için olumlu bir cümle yazınca O’da tepkilerden payını aldı ve onun için de;  “50 yıldır ben bir icraat gürmedim. Eğitimlerinde Vekiliklerinde Parti başkanlıklarında başka hiç birşey görmedim. Varsa Hınısta bir projeleri söyle bende göreyim. Hiç kimse eleştirilemez değil. Gözünü kapayan yalnızca kendine karanlık yapar.” Değerlendirmesinde bulundular.

TEKMAN’DA FIRATLAR 2 TARAFLI KAYIP YAŞADILAR

Öte yandan aslen Tekmanlı olan ABDURRAHİM FIRAT hem partisi ak partinin kaybetmesiyle hem de öz amcasının oğlu Ali Sait Fırat’ın YRP’den aday olup, Onun da seçimleri kaybetmesi ile birlikte iki yönlü bir kayıp yaşadı. Buna ilişkin de değerlendirme yapan seçmenler, “Abdurrahim Fırat’ın ne Tekman‘da ne bölgede ne de Erzurum’da bir ağırlığı ve seçmen karşılığı yoktur” dediler.

 
Erzurum’da 1 ayda 113 bin 470 kişi sorgulandı
 
Güller: ‘Erzurumspor’u tebrik ediyoruz’
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şahin ORTAK 6 Nisan 2024 Cumartesi 20:13

Sadece ABDURRAHİM FIRAT mı? Diğer milletvekilleri ne yapıyor Erzurum’da kibirli kibirli gezmekten başka ne yapmışlar? Selami Mehmet Emin Fatma al birini vur ötekine hepsi hangisini birbirinden farkı var hangisinin vatandaşa karşılığı var insanlar bunlardan nefret ediyor, bu belediye başkan adaylarına oy verilmedi değil, milletin büyük çoğunluğu da bu milletvekillerine gösterdiği tepkiden dolayı oy vermediler. Bunu da haber yapsanız işte Mehmet metiner bak yazmış Aşağıdaki Twitter’da yazdığın olduğu gibi size atıyorum bakın aynen bizim Erzurum milletvekillerini özetlemiş. ??????? Milletvekiliniz ama seçildikten sonra sahaya inmiyorsunuz. Sizi seçen halkın içine girmiyorsunuz. Seçmenlerinizle ve teşkilatınızla ilgilenmiyorsunuz. Telefonlara bile çıkmıyorsunuz. Seçim vakti gelip çatıyor, sizin için yapılan programlara katılmıyorsunuz. Program beğenmeyip gitmiyorsunuz. Kendi kafanıza göre takılıyorsunuz. Hele bir de geçmişinizde bakanlık, parti düzey yöneticiliği veya yüksek devlet görevleri varsa burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. Peki sahada kim çalışacak? Tabii ki Reis. Nasılsa millet Reis’i seviyor ya! Tıpış tıpış gidip oy verecek ya! Bitti o dönem beyler! Protokol milletvekilliği dönemi gayrı sona erdi. Milletvekili dediğin sahada olacak. Teşkilatın içinde olacak. Milletiyle ve seçmenleriyle her daim hemhal olacak. Onlarla gülüp onlarla ağlayacak. Kapısı da telefonu da açık olacak. Ulaşılabilir olacak. Sorunları anında çözecek. Millete sahipsiz olmadığını gösterecek, En az Reis kadar çalışacak. Reis gibi davranacak. Reis’in sırtından geçinmeyecek. Reis’in kendisine verdiği yetkiyi kötüye kullanmayacak. Millete karşı toprak olacak. Kibirden uzak duracak. Bütün bunları yapamayacak ise milletvekili olmayacak. Aday adayı olduğunda da kendisine yol verilecek. Protokol milletvekillerinin bir de kibirli davranışlarını ekleyiniz, milletin tepkisini anlarsınız belki. AK Parti’mizin en önemli sorunlarından biri de budur: Parti ile millet arasında sağlam rabıta kuracak milletin gerçek vekillerinden çoğunlukla yoksun olması. Her yerdeki sandıklara yansıyan veya sandıklara gidilmemek suretiyle sandık üzerinden iletilen tepkiye umarım yeni dönemde bir de burdan bakılır. Ve umarım sahanın gerçekten tozunu yutan az sayıdaki vekil kardeşlerim bu dediklerimden alınmazlar

Yorumu oyla      0      0  
Baha Tekmanlı 4 Nisan 2024 Perşembe 22:52

Tekmandan aldıkları oylar ortada DEM parti bunları katladı bitirdi. AKP’nin de bunlardan bir şey beklemesi AKPyi bitirir.

Yorumu oyla      0      0  
Talip 4 Nisan 2024 Perşembe 22:50

Bu adamdan erzuruma ve Güney il ilçelerimize hizmet bekleyenlerin aklına şaşmak lazım

Yorumu oyla      0      0  
Osman Nuri 4 Nisan 2024 Perşembe 22:48

Bu adamın ne özelliği var ki getirip milletvekili yaptılar? Ondan önce de senelerdir bu Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen buna danışman diye maaş ödedi niye? Niye? Erzurum’un çok ihtiyaç sahibi insanları işsiz gezerken aileden zengin Abdurrahim Fırat senelerce büyükşehirden danışman parası aldı. Ne Tekmandan ne de bir başka yerden ak Partiiye getireceği bir tane de yoktur bunun. Tam tersi onun yüzünden çok oy başka yere gitmiştir.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkanlar mazbatalarını aldı
Erzurum'da 31 Mart mahalli idareler seçimi sonucu kazanan başkanlar mazbatalarını almaya başladı.
Kurtulmuş’tan samimiyet mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, " Şimdi tekrar aynen 1921 Anayasası'nda ...
Küçükoğlu: ‘Milletimizin takdiri başımızın üstündedir’
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, mahalli idareler seçimi ...
 
TEPKİLERİN ODAĞINDAKİ İSİM: EFKAN ALA
31 Mart yerel seçimlerinin faturası AK Parti Genel Merkez yöneticilerine ...
Çelik: 'Verilen mesaj bizim için bir yol haritasıdır'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “AK Parti kurulları sorumluluğunu yerine ...
13 milyonu aşkın seçmen sandığa gitmedi
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına ...
 
4 ilde ilgi çekici sonuç
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, ...
Kurtulmuş seçimleri değerlendirdi
Kurtulmuş, yerel seçime ilişkin "Milletimizin bu kararına, herkesin büyük ...
AK Parti MYK toplanacak
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva