Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>TÜRKÄ°YE
18 Aralık 2016 Pazar - 11:35

'Onlar bitecekler, bu millet asla..'

Cumhurbaşkanı, 'Onlar ister canlı bomba olsunlar, ister şu tür bomba olsunlar, ister bu tür bomba olsunlar; onlar bitecekler, bu millet asla… Tarih boyunca bu millet, hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse, bizler bu dar mevzide bunları Allah’ın izniyle rahatlıkla halledeceğiz. 'dedi

 Onlar bitecekler, bu millet asla..

Toplu açılış törenine katılmak üzere Trabzon'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Havalimanı'nda bir konuşma yaparak, "Bu millet çıktığı bu yolda yekvücuttur. Hep söylüyorum ya; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Âl Sânî ile birlikte Türkiye–Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısını gerçekleştirmek ve inşası biten spor kompleksi ile şehirde yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katılmak üzere Trabzon’a gitti.

Trabzon Havalimanı'nda kalabalık bir vatandaş grubu tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Sözlerine Kayseri’de yaşanan terör saldırısı ile ilgili olarak vatandaşlara başsağlığı, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa temennisinde bulunarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bildiğiniz gibi yarın bizim Trabzon’umuzda büyük bir açılış törenimiz var, birçok açılış merasimlerini bu törende birleştirdik. Fakat bizi bu tür eylemler yolumuzdan alıkoyamayacak dedik ve Katar Emiri değerli kardeşim Şeyh Temim ile birlikte burada hem Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantımızı ertelemeyelim, onu da yapalım dedik, aynı zamanda açılış törenlerimizi de burada yapalım istedik ve onun için de bu akşam buradayız” diye konuştu.

"BU MİLLET ÇIKTIĞI YOLDA YEK VÜCUTTUR"

Spor kompleksinin ve yapımı tamamlanan diğer hizmet ve tesislerin açılış töreninde vatandaşlarla bir arada oluşunun, terör saldırılarına karşı bir cevap teşkil edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ama şunu tüm kalbimle inanarak ve bilerek söylüyorum: Bu millet çıktığı bu yolda yekvücuttur. Hep söylüyorum ya; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Kardeşlerim, onlar ister canlı bomba olsunlar, ister şu tür bomba olsunlar, ister bu tür bomba olsunlar; onlar bitecekler, bu millet asla… Tarih boyunca bu millet, hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse, bizler bu dar mevzide bunları Allah’ın izniyle rahatlıkla halledeceğiz. Bütün mesele yeter ki siz aranıza bunları sızdırmayın. Ve geçenlerde de söyledim, bugün de söylüyorum: Aman ha, nerede kim var, kimi biliyorsunuz hemen güvenlik teşkilatlarımıza bunu bildirin. Çünkü bu, sadece güvenlik teşkilatlarımızın görevi değil. Her mahallede, muhtarlarımıza söylüyorum, köydeki muhtarımıza söylüyorum; kim senin mahallene taşındı, köyüne kim taşındı, bunu senden daha iyi kimse bilir mi? Bilmez. Dolayısıyla bunları ne yapacaksınız? Hemen güvenlik teşkilatımıza bildireceksiniz ve bunları toplayıp alacağız ve bunu birlikte yapacağız. Bu konuda hiç endişeniz olmasın.”

Konuşmasının sonunda vatandaşları yarın akşam Trabzon Akyazı’da açılışı yapılacak spor kompleksindeki törene davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şehitlere rahmet, gazilere şifa temennisini yineleyerek tamamladı.

 
‘Bu milleti asla yıldıramazlar’
 
Kayseri şehitleri uğurladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bu milleti asla yıldıramazlar’
Başbakan Yıldırım, 'Kırsalda, dağda, bayırda güvenlik güçlerimizin karşısına ...
Cumhurbaşkanı: 'Milli Seferberlik ilan ediyorum'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa'nın 104. maddesine göre Türkiye ...
'Mücadelemiz Her Alanda Sürecek'
Erdoğan, “Bir yandan Suriye ve Irak’ta, ülkemizi güneyden kuşatma projesi ...
 
“Bir Devletin Asıl Gücü İnsandır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devletle millet arasındaki bağ kavi oldukça, hiçbir ...
'Hainlere geçit yok'
15 Temmuz'u fırsat bilip gerçek kimliğini ortaya koyanları da bir kenara ...
Dadaşlar Halep için yürüyecek
Halep'te akan Müslüman kanı ve gözyaşı için ilk tepkiyi Erzurum verecek.
 
Erdoğan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemiz bugün engellilerin hayat ...
Başbakan Yıldırım'dan sorumluluk daveti
Başbakan Binali Yıldırım, "'Biz de bir gün engelli olabiliriz' düşüncesiyle ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva